IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-странните неща, откривани в хотелски стаи

15 декември 2017 11 40

Откривани от гости и от персонал

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Повечето гости на хотелите очакват удобно легло, чисти чаршафи и хавлии, както и чиста баня. Не мръсно бельо и студена пица в долната част на леглото.

Точно това обаче откриват някои гости в хотелските си стаи според шокиращи данни, които споделят читатели в интернет.

Тези разкрития са направени в Quora, в отговор на въпроса: „Какво е най-странното нещо, което сте намирали в хотелската стая?“

Един от читателите споделя, че в долната част на леглото си е открил леденостудена пица. „Седях на един стол, смеейки се истерично в продължение на пет минути, и после се обадих на охраната на хотела“, разказва той.

Сузана Арчър е следващата, която споделя своя шок, настанявайки се в хотелската стая и издърпвайки чаршафите на леглото. „Когато издърпахме чаршафите, нещо падна на земята. Майка ми го погледна и изпищя. На пода имаше мръсно мъжко бельо, което определено не беше наше“, споделя тя.

А Андреа Лопес си спомня доста любопитна история от времето, когато е работил в курорт в Мексико. „Двама пристигнаха в хотела само за една нощ. Те изглеждаха като хипита и не бяха съвсем чисти, затова привлякоха вниманието на всички. Въпреки това им беше предложено подобаващо обслужване, като на всеки друг гост.

На следващата сутрин помолиха мениджъра да се качи в стаята им. Те настояха, обяснявайки, че искат да му покажат нещо.

Той се изненада, когато влезе и видя стената срещу леглото, изцяло боядисана в графити! Това беше огромно бедствие на цвят и форми на части от човешко тяло.“

След това гостите обясняват, че са художници и искат да предложат услугата си като изрисуват всички стаи в хотела. Казали, че тази е за проба и е безплатна.

Друг читател споделя, че в едно от чекмеджетата е открил кутия с патрони, откъдето е липсвал един. Без да каже и дума, на сутринта напуснал хотела.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари