IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Владо Николов стана доброволец на Holiday Heroes

15 декември 2017 11 18

Волейболистът подкрепи кампанията „Избери, купи, дари“, за да се съберат хранителни продукти и повече празнични пакети да достигнат до семейства в нужда за Коледа

Владо Николов стана доброволец на Holiday Heroes

Празничен герой и доброволец на Holiday Heroes стана един от любимите родни спортисти – Владо Николов. Волейболната легенда се включи в кампанията „Избери, купи, дари“ и заедно с друг доброволец на каузата – Никол, събираха хранителни продукти в един от обектите на търговската верига, в която се провежда кампанията. Целта на двамата добротворци беше да съберат колкото се може повече продукти, които да станат част от празничните пакети на Holiday Heroes за Коледа.

Въпреки натоварената си програма, но заради желанието си да подкрепи каузата на Holiday Heroes, Владо Николов успя да отдели и дари най-ценното за всеки човек – времето си.

„Вярвам в доброто у хората. Вярвам, че когато направиш добро, ще получиш същото и вярвам, че родителите трябва да дадат пример на децата си“, сподели участникът в рейтинговия риалити формат „Фермата“ и най-нов празничен герой за хиляди социално слаби семейства.

Само за два часа доброволците Владо и Никол събраха две пълни колички с хранителни продукти, които ще станат част от празничните пакети.

Този уикенд, на 16 и 17 декември, Holiday Heroes започват опаковането и доставянето на празничните пакети, за да се превърне коледното чудо в реалност за над 5000 семейства в нужда в цялата страна.

Целият процес на опаковане на пакетите в склада може да следите на живо на Facebook страницата на Празничните герои: https://www.facebook.com/HolidayHeroes.bg/

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари