IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се освободите от стреса според зодията? (I част)

16 декември 2017 11 45

Онова, което ви носи най-голямо удовлетворение

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога имаме лоши дни, друг път лоши седмици или месеци, а понякога ни се струва, че цялата година ни е крива. На всеки от нас се случва, понякога животът ни подлага на изпитания.

Случва се да бъдем затрупани, разочаровани и уморени от всичко, с което трябва да се справим.
За да имаме спокоен и щастлив живот и да бъдем здрави, е много важно да намерим начин да се справим с ежедневните стрес и напрежение и да подобрим настроението си.

Любопитното е, че всяка една зодия може да се справи най-ефективно със стреса по определен начин.

Кои са най-ефективни антистрес методи за всеки един от зодиакалните знаци?

Овен

Представителите на тази зодия се нуждаят от много движение и активност, за да се освободят от напрежението. Те винаги са в движение и се чувстват нестабилни, когато се застоят на едно място.

Физическите упражнения са чудесен начин Овните да се лишат от натрупания стрес.
Ендорфините и изпотяването ще ги накарат да се почувстват живи.

Телец

Телците са здраво стъпили на земята, но понякога има и повърхностни неща, които могат да ги карат да се чувстват по-добре. Някои качествени дрънкулки и предмети, които купуват за себе си, могат да подобрят настроението им.

Когато работят с ръцете си – готвят или се занимават с градинарство например, също може да им подейства добре.

Близнаци

Представителите на тази зодия имат нужда да общуват с хора. Социализирането, дали с близки или с непознати, винаги е добър начин да възстановят силите си.

Изразяването на себе си като цяло е друг начин Близнаците да се чувстват по-добре. Те могат да изразят себе си творчески. Малките ваканции също им се отразяват много добре – дори само един уикенд или еднодневно пътуване могат да направят чудеса за тях.

Рак

Представителите на тази зодия са силно емоционални. Те усещат всичко в голяма дълбочина, особено когато са потиснати. Разговорът с любим човек е идеален начин за тях да се почувстват по-добре, защото и връзката с най-скъпите им хора е дълбока.

Дори физическият допир, като прегръдки или целувки от онези, които обичат, е достатъчен, за да се заредят с енергия.

Лъв

Лъвовете трябва да чуят похвала, когато се чувстват напрегнати. Получаването на комплименти винаги е начин да се възпламени отново самочувствието им.

Разходката по магазините също е идеален начин Лъвовете да разпуснат. Новите бижута, дрънкулки и подобни вършат чудесна работа. Представителите на тази зодия са толкова силни и горди, затова ярките цветове могат да повдигнат духа им.

Дева

Девите понякога се стресират, заради натоварения им график. Тъй като те винаги са толкова гладни за успех, когато трудът им бъде възнаграден, те придобиват голяма увереност.

Почистването и организирането също е чудесен начин за Девите да се почувстват по-добре. Когато усетят, че всичко във „външния“ им живот е подредено, те се събират „отвътре“. Освен това, когато обръщат внимание на здравето, физическата си форма и храненето, също се изпълват с удовлетворение.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари