IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да се освободите от стреса според зодията? (II част)

17 декември 2017 11 45

Онова, което ви носи най-голямо удовлетворение

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понякога имаме лоши дни, друг път лоши седмици или месеци, а понякога ни се струва, че цялата година ни е крива. На всеки от нас се случва, понякога животът ни подлага на изпитания.

Случва се да бъдем затрупани, разочаровани и уморени от всичко, с което трябва да се справим.
За да имаме спокоен и щастлив живот и да бъдем здрави, е много важно да намерим начин да се справим с ежедневните стрес и напрежение и да подобрим настроението си.

Любопитното е, че всяка една зодия може да се справи най-ефективно със стреса по определен начин.

Вече обърнахме внимание на най-ефективните антистрес методи за първите шест знака в зодиака. Следва да се спрем на останалите шест.

Везни

Везните обичат да бъдат социални – това е сигурен начин да подобрят настроението си. Излизането с приятели е гаранция, че ще се почувстват по-добре.

Родените под този знак също се нуждаят от баланс. Когато имат вътрешен мир чрез баланс във взаимоотношенията им, дори работата може да ги въодушеви.

Скорпион

Скорпионите са много експресивни и не могат да задържат емоциите си. Приключенията и повишаването на адреналина са добър начин за родените под този знак да се отпуснат и едновременно с това да се заредят. Когато получат цялата тази енергия, те се чувстват по-добре.

Когато имат нужда от почивка, хуморът винаги им помага.

Когато Скорпионите са прекалено развълнувани, фокусирането на тази страст по здравословен и полезен начин, винаги ще помогне да подобрят настроението си.

Стрелец

Стрелците не трябва да имат ограничения, за да бъдат щастливи. Те са свободни души и не могат да търпят да бъдат задържани, в противен случай не се чувстват добре в кожата си.

Пътуването е идеален начин да подобрят настроението си и да се отпуснат. Дори самият процес, свързан с планиране на пътуването, им се отразява много добре. Стрелците обичат да бъдат в природата и да почувстват всеки сезон.

Козирог

Козирозите винаги са отговорни и това може да ги накара да се чувстват претоварени. Да бъдат със семейството, особено около празниците, винаги подобрява настроението и балансира вътрешния им мир.

Упоритата работа и постигането на успехи също им се отразява добре. Когато имат отговорности, те се чувстват балансирани и щастливи. При тях балансът е ключов.

Водолей

Водолеите се нуждаят от стимулиране на ума, когато се чувстват напрегнати и потиснати. Интелектуалният разговор върху темите, които ги интересуват, винаги ще ги накара да се чувстват по-добре.

Те обичат да научават нови неща и това е идеалният начин да го направят. Когато се борят и защитават онова, в което вярват, се повдига духът им.

Водолеите се нуждаят и от известно време само за себе си, в което да съберат всичките си мисли. По този начин те възстановяват и силите си.

Риби

Рибите имат много силна връзка с емоциите си. Артистичното изразяване винаги е плюс за тях, защото чувстват, че могат да освободят цялата си креативност.

Когато създават нещо, те се чувстват наистина живи. Когато са стресирани или потиснати, най-добрият начин да получат незабавно освобождаване на напрежението и удовлетворение, е като се отдадат на своята страст.

Медитацията също е идеален начин да възстановят силите си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари