IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 декември

16 декември 2017 07 55

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви е променливо и до голяма степен зависи от реакциите на околните спрямо вас. Опитайте се да съчетаете желанията с възможностите си. Както знаете, по-добре врабче в ръката, отколкото сокол в небето. Не си правете прибързани заключения от случайни изказвания.

Телец

Не всички оценки, които чуете за себе си днес ще са ласкави. Приемете критиките без излишни емоции, те всъщност ще се окажат полезни. Опитайте се да погледнете на себе си отстрани и ще коригирате грешките си много по-безболезнено.

Близнаци

Ще получите допълнителни приходи или по-точно заем, който сте дали преди време и дори сте забравили. Бъдете възможно по-дискретни и не се намесвайте в дейности, за които не са ви поканили. Някой от обичайното ви обкръжение ще се опита да развали празничното настроение с непрекъснатото си бръщолевене.

Рак

Не е изключено да ви отправят предложение за участие в дейност, свързана с известен риск, но пък и обещаваща добра печалба. Приемете офертата, само ако става дума за нещо, което може да се направи бързо. Личните отношения ще са спокойни, ако се съобразявате с предпочитанията на близките си.

Лъв

Позволявайте си извънредни разходи, само ако са свързани с нечий здравословен проблем. Въздържайте се от скъпи покупки и не давайте пари назаем. Покупките ще се окажат некачествени, а парите така и няма да си ги получите обратно.

Дева

Отстоявайте възгледите си, обмисляйте плановете за бъдещето, но не започвайте нищо ново. Днес е подходящо да подготвите условията, а не да стартирате задачата. Изразявайте чувствата си искрено, за да не попаднете в неприятна ситуация.

Везни

Не се преуморявайте и действайте с равномерно темпо, ако няма нещо изключително спешно за вършене. Раздразнителни сте и твърде емоционални. Създайте си някакво развлечение, за да поддържате оптимален баланс между физическото и духовното си състояние.

Скорпион

Не е изключено да се наложи да направите кратко пътуване със служебна цел. Не го отлагайте, но бъдете внимателни що се отнася до контактите и личните си вещи. Игнорирайте всички слухове, с които се опитват да ви занимават, за да не попаднете в изключително глупава интрига.

Стрелец

Кръгът ви на общуване ще е по-широк от обикновено. Не говорете за постиженията си. Ако някой се опита да обсъжда работата ви е по-добре да намерите подходящ начин за промяна на темата. Ще ви е трудно да приемете забележките, а нямате полза от публични спорове.

Козирог

Творческият ви потенциал е силен и е редно да го разгърнете изцяло. Възползвайте се от момента, днес можете да се справите с куп разнородни дейности, при това без да си налагате убийствено темпо на работа. Романтичните преживявания ще са зареждащи.

Водолей

Не е изключено да ви поканят за участие в някаква благотворителна кауза. Не отказвайте, но и не се вживявайте твърде много. Днес не е подходящо да водите разговори, целящи подобряване на служебния ви статус.

Риби

Важните събития ще са на работното място. Там може да се обсъждат теми, които никак не ви харесват. Не е желателно обаче да напускате дискусията, защото ще дадете повод на враговете си да злословят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари