IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 декември

17 декември 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отделете време за благоустройството у дома. Ако все още не сте намерили време за коледната украса, то днес може би ще успеете да я направите. Организирайте някакво развлечение за себе си и любимия човек или семейството. Ще „заредите батериите“ и ще се позабавлявате със собствените си пропуски и грешки.

Телец

Ще се появят трудности точно там, където най-малко очаквате. Избягвайте прибързаните реакции, търсете конструктивно решение, а не виновен. Помагайте, когато ви помолят и не отказвайте помощ, която ви се предлага.

Близнаци

Не е изключено да попаднете в конфликтна ситуация, в която ще са намесени контролни органи или представители на държавната администрация. Не прекалявайте с разходите и внимавайте какво подписвате, ако оформяте платежни документи.

Рак

Ще имате изненадващ разговор със стар приятел и ще ви връхлетят спомени от миналото. Дистанцирайте се от ситуации, заредени с напрежение. Желанието ви да се намесвате в работата на околните и да „помагате с важни препоръки“ ще се натъкне на неодобрение.

Лъв

Поведението на част от околните може да ви озадачи. Следвайте интуицията си, не привличайте вниманието и се въздържайте от прояви на враждебност. Заемете неутрална позиция по въпроси, засягащи чужди отношения.

Дева

Ориентирайте вниманието си предимно към близките, към членовете на семейството. Занимайте се с битовите въпроси у дома и не се вторачвайте в детайли. Избягвайте контактите с непознати или далечни познати, ще ви затруднят.

Везни

Настроението ви е ведро и оптимистично. Организирайте си някакво развлечение, с което да съчетаете практически с духовни занимания като посещение на коледен базар, изяви, свързани с търговия на предмети на изкуството. Въздържайте се от прекалено скъпи покупки.

Скорпион

Преценете заниманията си и, ако е възможно да отложите онези, които ви изглеждат твърде сложни, то направете го. Не е изключено да попаднете на място, където има струпване на много хора и обстановката да ви провокира към прояви на агресия. Постарайте се да овладеете емоциите.

Стрелец

Ще се наложи да се съобразите с някои правила и ограничения, които принципно не одобрявате. Опитайте се да поддържате хармонични отношения с околните възползвайте се от опита им в съчетание с вашите идеи.

Козирог

Съчетайте творческите си хрумвания с практическите умения. Споделете плановете си за деня с близките. Ако идеята ви е да се занимаете с някои задачи от битов характер, то със сигурност ще получите нужното съдействие и ще се справите блестящо.

Водолей

Отнасяйте се отговорно към собствените си финанси. Избягвайте проявите на разточителност, особено в обкръжението на непознати. Съществуват предпоставки за вълнуващи романтични преживявания.

Риби

Намалете темпото, откажете се от личните инициативи и подкрепяйте идеите на близките си. От една страна ще си осигурите подходяща компания, от друга заниманията по никакъв начин няма да ви затруднят. Наслаждавайте се на дребните житейски удоволствия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари