IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 декември

18 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Адаптирайте плановете си към случващото се около вас в момента. Може да се наложи да направите някои компромиси, благодарение на които ще се окажете „в нужното време на нужното място“. Анализирайте фактите задълбочено, някой се опитва да навреди на имиджа ви.

Телец

Ще се променят някои обстоятелства от обичайното ви ежедневие, които ще ви позволят да довършите изоставена задача и да се справите с проблем от юридическо естество. Въздържайте се от прекалена инициатива, която може да бъде преценена като опит за навлизане в чуждо пространство.

Близнаци

Някой от партньорите или колегите може да ви изненада с некоректно поведение. Контролирайте реакциите и се заемете със задачите си самостоятелно. На този етап не търсете начин да доказвате правотата си.

Рак

Ще напреднете със желаното от вас темпо в желаното от вас направление. Действайте самостоятелно, с познати методи. Въздържайте се от експерименти, свързани с непредвидени разходи.

Лъв

Може да ви поканят на фирмено парти или делова среща на ваши партньори. Не отказвайте, но и не привличайте вниманието към себе си. Важно е вие да разберете намеренията на другите, а не те вашите.

Дева

Разпределете задачите си на етапи и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Заниманията ви ще са в рамките на познатото, но сте в състояние да оптимизирате работата, което ще ви осигури допълнително свободно време. Не прекалявайте с разходите.

Везни

Ще получите приятна изненада или интересно съобщение. Като цяло задачите няма да ви затруднят. Ще се наложи да отделите повече време за близките си, които разчитат на вас за организацията на празниците. Дайте им възможност да реализират творческите си хрумвания.

Скорпион

Някой ще има нужда от помощта ви. Първоначално ситуацията може да ви ядоса, но ако разпределите времето и силите си правилно ще се справите и с двете неща. Няма да съжалявате, защото уменията ви ще получат висока оценка.

Стрелец

Ориентирайте вниманието си към дейности от практически характер, изискващи сръчност и технически умения. Бъдете внимателни, ако се налага да работите с уреди и инструменти. Въздържайте се от уреждане на финансови въпроси.

Козирог

Може да се почувствате леко отегчени и апатични днес. Не се преуморявайте и не се намесвайте в чужди отговорности. Вечерта е подходящо да отделите време за любимите си занимания, чрез които ще стабилизирате емоционалното си състояние.

Водолей

Следвайте въображението си и отделете време за усвояване на новости, свързани с професионалните ви изяви. На този етап е желателно да се занимавате предимно с информацията, а не с практическото им приложение. Кратко пътуване може да предизвика приятни емоции.

Риби

Настроението ви е неустойчиво. Намалете инициативата, защото дори минимална забележка или критика може да ви натъжи и разочарова. Занимавайте се с преките си задължения, където сте сигурни, че няма да допуснете сериозни грешки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари