IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По какви мъже си падат жените с голям бюст и тънка талия?

18 декември 2017 12 40

Учени установиха странна връзка

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Мъжете, чиито безименен пръст е равен по размер или по-дълъг от показалеца, са призвани да привлекат партньорки, чиято фигура е с формата на пясъчен часовник, установи полско изследване, цитирано от в. „Дейли мирър“.

Според специалисти от Медицинския факултет в университета в Краков, гореспоменатите мъже са с четири пъти по-голям шанс да се сдобият с любима, с класическите форми на пясъчен часовник, издаваща по-голяма плодовитост.

Учените припомнят, че дължината на безименния пръст се определя от нивата на тестостерон в утробата на майката още докато мъжкото бебе е в процес на развитие. Това излагане на споменатия хормон предопределя повечето от мъжествените атрибути на плода, които ще са характерни в по-късния му живот.

Краковският екип изследвал ръцете на 50 млади мъже, които поддържали стабилна връзка със своите партньорки. Тези от тях, чиито безименен пръст бил значително по-дълъг, обикновено имали за партньорки жени с голям бюст и малки талии.

Предишни изследвания установили, че когато мъжкото око преценява евентуална партньорка, то най-често се спира на гърдите и на талията. Тази пропорция дава сигнали за евентуалните репродуктивни способности на жената.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари