IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Празниците идват със самолетни билети на „България Ер“ на специални цени

18 декември 2017 12 22

Авиокомпанията пусна 15-дневна промоционална кампания с намаления на самолетните си билети от и до всичките си директни дестинации

Празниците идват със самолетни билети на „България Ер“ на специални цени

Националният превозвач „България Ер“ посреща коледните и новогодишни празници с промоционални цени на билетите си от и до всички директни дестинации. Кампанията започна на 15 декември и ще продължи до 29 декември включително.

В рамките на 15-дневната коледна промоция на най-ниски цени ще бъдат еднопосочните самолетни билети от София до Рим, Милано и Атина. Полетите в едната посока до италианските градове, например, струват 49 евро, а до столицата на Гърция – 45 евро. Промоционалните двупосочни билети до трите града пък са на цени от 99 евро.

Кампанията включва и намаления на полетите между София и Ларнака, Барселона, Прага, Франкфурт и Берлин. Еднопосочните билети за тях са на цени от 59 евро, а полетът от София до Виена пък струва 69 евро.

В 15-дневната коледно-новогодишна промоция са включени още билети на специални цени от и до Москва, Палма де Майорка, Малага, Лисабон, Цюрих, Париж, Тел Авив и Брюксел.

Специалното в кампанията тази година е, че са разкрити повече места на ниски цени по полетите от София към международни дестинации около зимните празници. Допълнително места на промоционални цени има и за полетите от чужбина към България, като техният брой е по-голям за полетите от януари до март.

Билетите от офертите и в двете посоки могат да бъдат използвани за пътувания, които започват преди 31 март 2018 г. Всеки, който иска да се възползва от промоционалната кампания, може да го направи, като закупи своя самолетен билет през Центъра за обслужване на клиенти, онлайн през уебсайта на авиокомпанията – www.air.bg, или от агентската мрежа.

Зимната промоция е само част от коледната изненада на „България Ер“ за пасажерите! Националният превозвач ще подари и два двупосочни самолетни билета от София до една от директните си международни дестинации с новата си фейсбук игра „Подари #Пътуване за Коледа“. Тя стартира на 14 декември и ще продължи до 26 декември включително.

Всеки, който иска да се включи в томболата за наградата, трябва да посочи в коментар под поста на играта във фейсбук хаштаг (#) с избрана дестинация от директните полети на „България Ер“, до която иска да пътува, както и името на човека, с когото желае да сподели свободния си билет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Илиана ( преди 6 години )
Най-вероятно ще се възползвам. Струва си човек да попътува
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар