IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 18-24 декември

18 декември 2017 14 40

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 18-24 декември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Желанието ви да подготвите празниците по най-добрия начин е прекрасно, но вариантът да го направите е единствен, а именно да съчетаете своите действия с тези на близките. Не действайте на принципа, че целта оправдава средствата, защото ще предизвикате сериозна съпротива. На част от близките ви им е необходимо време, за да свикнат с новостите и е желателно да им го осигурите. Личните отношения ще са спокойни, ако не прекалявате с разходите.

Телец

В последния момент може да получите интригуващо предложение за пътуване по време на празниците. Проверете информацията обстойно и споделете с приятели, които имат повече опит. Може да се окаже уловка, която да развали не само празника ви, но и отношенията с любимия човек. Въздържайте се от спорове по време на фирменото или някакво друго парти. Финансовото ви положение е стабилно и, ако искате да остане такова, не бива да угаждате на всички капризи на близките ви и най-вече на децата.

Близнаци

Енергетиката ви е стабилна, финансовото състояние – също. Ако съчетаете по подходящ начин качества като пресметливост и добра организация ще напреднете значително. Ще успеете да довършите именно задачите, които до момента са ви затруднявали и да докажете уменията си убедително. Оставете инициативата за подготовката на празниците в ръцете на близките си, а вие участвайте само при необходимост. Те ще са доволни, вие ще сте бодри, обстановката у дома ще е уютна.

Рак

Приемайте новостите с интерес, а не с подозрителност. Част от събитията преди празниците ще се окажат непознати за вас, но ако сте готови да преодолеете прословутата си мнителност ще установите, че имате изгода от тях. Ще си осигурите информация, благодарение на която ще изпреварите конкурентите си и ще усвоите нови методи на работа, благодарение на които ще коригирате старите грешки. И понеже на Коледа се случват чудеса, може да не ви се вярва, но ще се наслаждавате на горещи любовни емоции.

Лъв

Едно от условията за напредък през тази седмица е да действате с умерено темпо, да не си поставяте твърде амбициозни цели и да не очаквате прекалено високи резултати. Като цяло периодът е благоприятен, независимо че ще се наложи да преодолеете някои дребни професионални затруднения. Не се опитвайте да привличате вниманието, избягвайте проявите на разточителност и не флиртувайте на публични партита с няколко обекта едновременно, особено ако вече имате постоянна връзка.

Дева

Вярвайте в себе си, мислете прагматично, действайте последователно и не позволявайте да ви въвличат в интриги. Едва ли нещо би ви затруднило през тази седмица, отстоявайте принципите си и запазете спокойствие, ако установите, че въпреки предстоящите светли празници някой се опитва да уронва авторитета ви. У дома е единственото място, където можете искрено да изразявате емоциите си и да получите очакваната подкрепа и взаимност. Участвайте в подготовката на празниците на равно с близките, те имат нужда от вас.

Везни

Вниманието ви е почти изцяло ангажирано с подготовката на предстоящите празници. За вас това не е задължение, а естетическа наслада. Предстоят приятни емоции, свързани с покани за партита при колеги и приятели, изненади засягащи личния ви и професионален живот. Благодарение на оптимистичното настроение ще приемате даже дребните неуспехи с чувство за хумор. Разпределете ангажиментите така, че да не лишавате близките си от внимание.

Скорпион

Трескавата предпразнична подготовка ви идва като „добре дошла“. Енергетиката ви е стабилна, в състояние сте да свършите много повече работа от обикновено. Включвайте се активно във всички занимания, в които има нужда от присъствието ви. Прегледайте старите задачи, част от тях подлежат на актуализация и разполагате с достатъчно потенциал за провеждането ѝ. Опитайте се да зарадвате близките освен с подаръци, които трябва да осигурите в рамките на финансовия си лимит, и с приятни жестове, като например отказване от вредните навици.

Стрелец

Събитията може да се разминат с очакванията ви при това по странен начин. Ако сте подозрителни относно преживяванията, които ще се случат на работното място и обнадеждени относно личните емоции, то знайте, че за ваша изненада нещата ще се случат наопаки. В професионален план ще научите важна новина, която ще ви накара да се замислите. Що се отнася до личните отношения, ще установите, че неангажиращата връзка е само загуба на време. Ще получите доста предложения за празника, преценете дали не е по-добре да сте с най-близките у дома.

Козирог

Наличието на две силни планети във вашия знак през тази седмица ще стабилизира позициите и ще ви помогне да се избавите от илюзиите. Слънцето ще ви зареди с енергия, Сатурн ще ви помогне да подредите приоритетите, а съединението им с Венера ще ви зареди с оптимизъм, искреност, стремеж към хармония и желание да изчистите всички неясноти в личните си отношения. Въздържайте се от рискови финансови операции и разчитайте на подкрепата на близките си в сложни ситуации.

Водолей

Съчетанието между любопитство и стабилно емоционално състояние е предпоставка за вълнуващи преживявания през тази седмица. Контактите ще са интензивни и ще научите важна информация, свързана с професионалните ви интереси. Отстоявайте позициите си, но без да стигате до остри конфликти. Ще предизвикате интерес у потенциални партньори и не е изключено да ви предложат участие в нова дейност. Интересът може да е и повече от професионален, но ако вече имате постоянна връзка по-добре не „наливайте масло в огъня“ и не се втурвайте в любовни авантюри.

Риби

Творческият ви потенциал е стабилен, оригиналните идеи, които ви хрумват са приложими, при това без особени усилия. Мисълта за предстоящите празници, за промяната на обстановката и за възможността да сте с близките си много повече време от обикновено ви зарежда с оптимизъм и добро настроение. Ще получите подкрепа в труден момент точно оттам, откъдето най-малко очаквате и в резултат ще преодолеете съществуващ към момента конфликт. Мислете за здравето си по време на празниците и се постарайте да не прекалявате с храни, напитки и физически натоварвания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари