IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В очите на мъжа: Рейтинг на жената според зодиакалния й знак

7 януари 2018 09 00

Кои са най-привлекателни за силния пол?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията винаги е давала своето мнение за съдбата ни. Но има и интересни нюанси по отношение на любовта. Кои жени според зодиакалния им знак са най-привлекателни за мъжете? Отговорът дава хороскопът на сп. Elle, а вие дали се разпознавате?

12 място – Скорпион

Тя е дяволски добра, невероятно привлекателна и ужасно умна. Смята се, че това е причината жената Скорпион да е най-лошата жена в света. И може да оплете всеки мъж в мрежата си, а на него да му се струва, че е истински роб. Мъже, разбира се, че е приятно да служите на такава скъпа дама, но докато не свикнете със сложния ѝ характер, можете да загубите авторитета пред приятелите си.

11 място – Риби

Астролозите казват, че сключването на брак с Риба е като да имате котенце – няма голяма полза от това. Рибите не са от този свят, въпреки че са много привлекателни. Здравият разум почти липсва, но за сметка на това емоциите преливат. По някаква мистериозна причина представителите на по-силния пол попадат в истинска зависимост от жените Риби. И след като прекъснат връзка с тях дълго време вярват, че животът без тях е безполезен.

10 място – Лъв

Единствено най-смелите мъже са в състояние да вземат решение за такъв съюз. Съпругата Лъв обича лукс, патос, похвали. Апетитът ѝ е подобаващ и на материално ниво – най-добрите коли, бижута, скъпи ресторанти. Теоретично можете да се разведете с такъв хищник, но след раздяла с лъвицата всички други жени изглеждат като бледи копия.

9 място – Стрелец

Съпругата на Сатаната, женският огън в зодиака. Тя превъзхожда и освен това – винаги е права. И още нещо – в семейство с жена Стрелец, каквото каже съпругата, така ще бъде.

8 място – Близнаци

Най-опасната и най-коварната жена. Вижда всичко и винаги знае кой ще бъде съпругът ѝ. Дори не се опитвайте да скриете нещо от нея или да имате дори някакви зачатъци на тайни – Агент 007 ще ви се стори като прохождащ в разследването. Само тези, които са най-отчаяни, имат смелостта да се оженят за такава жена.

7 място – Овен

Фатална жена, мечтата на поета. Жената Овен е най-доброто нещо, което може да се случи на човек. Поне така си мисли тя. И ще направи невъзможното да моделира мъжа до нея по собствените си критерии. И всички оръжия за това са позволени. Защото това е добре за него!

6 място – Везни

Умна, красива, отлична любовница – да, това е съпругата Везни. Тя е сън на всеки мъж. Има обаче едно „но“ – всичко това чака човек само в онези дни, когато Нейно Величество е в добро настроение и нежна. През останалото време най-важни за нея са собствените ѝ планове. И често мъжът няма място в тях.

5 място – Дева

Съпругата Дева е най-добрият приятел и спътник. Тя яростно се застъпва за партньорство в брака, но мъжът трябва да знае, че в крайна сметка винаги става нейното. И противопоставянето е безполезно. И дори ако някой има илюзията, че управлява, рано или късно ще разбере кой е господар на къщата. Дева обаче умее да завърти така виртуозно всичко, сякаш и двамата партньори са равнопоставени. Илюзия...

4 място – Телец

Такава жена може да се омъжи без колебание, особено ако партньорът е весел и не много богат. Тя е силна, интелигентна, красива, но най-важното – има волята да направи своя избраник успешен човек.

3 място – Козирог

Идеалният мъж трябва да бъде съпруг на идеалната жена – жената Козирог. На нея може да се разчита, мисли рационално и изобщо не се поддава на емоции при вземането на решения. При избора на партньор, жените от зодия Козирог също се ръководят единствено от ползата. И ако избере човека си, тогава ще има дълъг и пълен със саможертви живот, в който мъжът изобщо няма да бъде пощаден.

2 място – Водолей

Точно в подножието на върха са жените Водолеи – балсам за сърцето на всеки мъж. Те са завинаги млади, позитивни, лесно се живее с тях, макар понякога да са противоречиви като личности. Въпреки това, ако ѝ поставите ултиматуми или пък се опитате да се съгласите с нея трудно, можете да усетите какво означава стоманобетонна стена. Жената Водолей поставя свободата си над всичко останало.

Първо място – Рак

Главната героиня в тази класация. Семейството за Рака е преди всичко и домът е неговата крепост. От който започва завладяването на света. Жената Рак е идеалната майка, отлична любовница, остроумен събеседник, обожава съпруга си и дори близките си. Накратко, една жена без недостатъци. Малките женски изнудвания и измъчвания не се броят!

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Оху ( преди 6 години )
Комай сте прави,братлета- аз стигам до почти същите заключения
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар