IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 5 януари

5 януари 2018 06 40

Какъв ще бъде денят за всяка една от зодиите?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Като цяло събитията ще са динамични и ще се налага често да прехвърляте вниманието си от една цел към друга. Шефовете може да са твърде взискателни, а колегите – твърде незаинтересовани. Безпредметно е да си разваляте настроението, просто се опитайте да направите каквото зависи от вас и ви е по силите.

Телец

Очарователни сте и ще привлечете вниманието на някого, който хич не ви е безразличен. Ако сте професионално свързани изяснявайте отношенията си извън работното място. Използвайте момента, бихте могли да изгладите съществуващо към момента недоразумение със съсед или приятел.

Близнаци

Излъчвате стабилност и спокойствие. Приятел или роднина ще прояви желание да сподели с вас някаква лична драма, да чуе мнението ви, да получи съвет. Ситуацията ще се отрази положително на самочувствието, но може да се отрази негативно на енергетиката и тонуса ви.

Рак

Енергични сте и предприемчиви. Подходящо е днес да обсъдите с колегите или сътрудниците си стари задачи, които до момента са в застой. Най-вероятно с общи усилия ще откриете „печелившата тактика“.

Лъв

Наблюдателни сте и в състояние да забележите детайли, които за околните си остават „скрита картинка“. Ще получите важна информация, заради която леко ще промените първоначалните си планове. Предстои важна среща и интригуващо запознанство.

Дева

В професионален план едва ли ще се случи нещо ново. Близките и членовете на семейството ще имат нужда от повече внимание, отколкото им отделяте обикновено. Изслушайте ги. Имат затруднения, за които е желателно да им съдействате.

Везни

Събитията ще са интригуващи, но може да ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Наблюдавайте и не се намесвайте в публични обсъждания. Не робувайте на предразсъдъци, следвайте принципите си.

Скорпион

Ще имате възможност да наложите умерено темпо на работа и да се справите с всички започнати занимания. В свободното време може да пообиколите магазините. Ще намерите търсените стоки на изгодни за вас цени.

Стрелец

Нееднократно ще се налага да отстоявате позициите си. Действайте принципно, но не създавайте повод за спорове. Не отговаряйте на твърде лични въпроси или такива, засягащи финансовото ви положение.

Козирог

Спокоен ден. Довършете започнатото и разпределете задачите си за следващата седмица. Вечерта е желателно да си организирате занимание, свързано с духовните ви потребности или среща с приятели, на която да обсъдите вълнуващите ви въпроси.

Водолей

Проявете предпазливост. Наблюдавайте околните. Не е изключено някой да реши, че навлизате в чужда територия, да ви обвини в некоректност. Дистанцирайте се преди обстановката да е избухнала в скандал.

Риби

Околните може да са твърде напрегнати и да прехвърлят раздразнителността си буквално „във въздуха“. Запазете спокойствие, каквото и да се случва. Не се намесвайте в дискусиите, само ще си създадете проблеми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари