IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 6 януари

6 януари 2018 07 56

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Изобщо няма да скучаете днес. Непрекъснато някой ще ви търси за събеседване по какви ли не теми. Зарадвайте се, това означава, че околните ценят знанията и уменията ви. Ще чуете и доста нова информация, която при това ще се окаже вярна и приложима.

Телец

Тонусът ви е на ниво. Не е изключено да участвате в дискусия на тема, която ви вълнува. Изказвайте мнението си директно, независимо че то може да се различава от общата тенденция. Ако сте сигурни в себе си отстоявайте поддържаната позиция.

Близнаци

Във ваша полза е днес да заемете пасивна позиция и да наблюдавате. Контактите ще са интензивни, вероятно ще пребивавате в голяма компания, където има непознати. Дистанцирайте се от слухове и клюки, но забележете кой е инициаторът и оттеглете доверието си от него.

Рак

Структурирайте плановете си и преценете за каква част от тях ще ви стигнат силите. Не се захващайте с прекалено много и прекалено амбициозни задачи. Ще се справите много по-лесно, ако овладеете емоциите и се възползвате от чуждия опит.

Лъв

Ненадейно ще се появи човек от миналото ви и няма да ви зарадва. Може да поиска сметка за стари събития, към които реално нямате пряко отношение. Мислете бързо и преценете дали не ви се предоставя идеалната възможност да прекратите връзката.

Дева

На преден план може да излезе проблем, свързан със семейството или много близки роднини. Първоначално може да блокирате, да не знаете как да реагирате. Споделете с близките си приятели и се възползвайте от идеите им. Следвайте максимата на шопа, която е: нема начин да нема начин.

Везни

Чувствителността ви е изострена днес. Постарайте се да не общувате с хора, които ви натоварват с проблемите си. Ако усетите, че сте безпричинно меланхолични и ви връхлитат тъжни мисли и спомени, организирайте си някакво културно развлечение според предпочитанията си.

Скорпион

Денят може да е почивен, може да е празничен, но вие няма да разполагате с много време за почивка. Не се преуморявайте, защото ще си осигурите главоболие и безсъние. Най-добрият начин да възстановите силите си е или да се разходите сред природата, или да си осигурите релаксираща процедура. Задължително направете поне едното.

Стрелец

Членовете на семейството ще очакват от вас да се ангажирате с всички важни решения. Приятели или съседи ще ви търсят, за да обсъдят проблемите си и да получат приложим съвет. В същото време вие имате нужда от някакво интересно преживяване, за да се заредите с положителни емоции. Единственият вариант да си осигурите разнообразие е да спечелите поне една от групите за идеята.

Козирог

Заниманията ви днес вероятно ще са от чисто практически характер. Не прекалявайте с рутинните задачи, ако не искате да изпаднете в състояние на дълбок песимизъм. Отделете време за близките си, разговаряйте с тях, изслушайте тревогите им. Дори само това ще е достатъчно, за да ги окуражите.

Водолей

Емоционалното ви състояние е леко нестабилно. Мислите, които ангажират съзнанието ви са твърде противоречиви и сте в състояние да променяте настроението си от една крайност в друга. Уединете се, за да се изолирате от външно въздействие.

Риби

Най-подходящият начин за уплътняване на деня е да си организирате излет в планината или занимание с предпочитания ви зимен спорт. Ако няма възможност и решите да останете у дома, то отделете малко време за създаване на уютна обстановка, а останалото го посветете на любимата си книга или филм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари