IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 януари

9 януари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Поведението на околните може леко да ви озадачи. Даже личности, които принципно са доста отстъпчиви изведнъж може да станат заядливи или самонадеяни. Помислете дали си заслужава да се впускате в спорове с предизвестен край или е по-добре да се дистанцирате и да се захванете за задачи, които зависят само от вас.

Телец

Ще се справите с актуалните задачи много по-бързо от обикновено. Нивото ви на работоспособност днес е необичайно високо и ще направи впечатление. Някой ще се опита да ви прехвърли част от задълженията си, постарайте се да го избегнете.

Близнаци

Класирайте си работата и се заемете приоритетно с лесните задачи. След като се справите с тях преценете времето, с което разполагате и доколко следващите ви занимания са свързани с документи. Обработвайте ги внимателно. Съществуват добри предпоставки за постигане на съгласие в съдебен спор.

Рак

Колкото и да искате да се изолирате и да концентрирате вниманието си върху текущите задачи няма да ви оставят на мира. Почти непрекъснато ще има някой, който да ви търси за съдействие и съвет или да иска да сподели с вас тайните си. Ако заниманията ви са прекалено сложни е по-добре временно да ги отложите, за да не допуснете фатална грешка.

Лъв

Семейните теми ще ангажират съзнанието ви преимуществено днес. С професионалните задачи ще се занимавате почти на „автопилот“. Затрудненията ще са предизвикани от външни фактори, с които се налага да се съобразите. Въпросите, които ви тревожат ще получат удовлетворителен отговор.

Дева

Контактите ще са много интензивни. Част от разговорите ви интересуват лично и очаквате получената от тях информация да ви помогне да решите сложен казус. Другата част са незначителни и натоварващи. Ще ви е по-лесно, ако използвате електронната поща вместо телефона.

Везни

Вероятно ще попаднете на информация твърде интересна от професионална гледна точка. Запознайте се обстойно. Част от нея скоро ще се окаже полезна при участието ви в семинар или друга форма на обмяна на опит. Ще си осигурите уважението на колегите.

Скорпион

Вие винаги имате собствено мнение по всяка тема, но невинаги е „здравословно“ да го внушавате на околните. Стойте по-далеч от шефа днес, особено ако мнението ви е твърде различно, защото разговорът от дискусия може да се превърне в монолог, в който вие не участвате.

Стрелец

Не бързайте заникъде и не се ядосвайте на никого. Преценете с кого имате среща и с кого се налага да разговаряте и ако установите, че човекът винаги закъснява или пък винаги настоява на своето е по-добре да отложите и срещата, и разговора. Ще си осигурите спокойствие и добро настроение.

Козирог

Успехите ви днес ще са изцяло заложени върху чужди грешки. Почти непрекъснато захващайки се за една или друга работа ще установявате, че предишният изпълнител е сгрешил. Не разгласявайте, уточнете ситуацията с виновника и с шефа си и потърсете компромисно решение.

Водолей

Ще имате възможност да се занимавате предимно с оформянето на новите си идеи и проекти. Създайте си ясна схема на работа, избягвайте хаотичните действия. Най-важната част е финансовата, концентрирайте се максимално.

Риби

Ще имате възможност да се занимавате предимно с оформянето на новите си идеи и проекти. Създайте си ясна схема на работа, избягвайте хаотичните действия. Най-важната част е финансовата, концентрирайте се максимално.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари