IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 12 януари

12 януари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За да не попаднете в капана на скуката, предизвикана от познатите ежедневни задължения, преди да започнете каквото и да било помислете за „слабите“ си места или по-точно за въпросите, по които нямате достатъчно знания. Потърсете актуална информация за тях, прекъсвайте от време на време работата си и се занимавайте с така намерената информация. Вечерта ще установите колко полезен е бил денят ви.

Телец

Всички ще се опитват да ви занимават със себе си и да експериментират с търпението ви днес. Противоречия между деца и родители, братя и сестри, колеги от различни отдели и направления ще са „горещите“ теми, които ще обсъждат с вас. Позволете на събеседниците си да „се изговорят“ само, ако не се налага заради тях да се отклонявате от графика си.

Близнаци

Тонусът ви е висок, но сте неспокойни и склонни да реагирате твърде емоционално на откровени дреболии. Буквално всеки, чието мнение е различно от вашето бива класиран в съзнанието ви като враг. Изолирайте се доколкото ви е възможно, за да избегнете конфликти, за които бихте съжалявали.

Рак

Настроението ви е романтично и имате желание да направите нещо приятно за близките си или поне за един от тях. Действайте смело, жестът ви ще бъде оценен високо, ако сте достатъчно откровени и се държите естествено. Ще получите помощ от представител на зодия Телец, ако назовавате нещата с истинските им имена.

Лъв

Разчитайте само на себе си и бъдете предпазливи на всякъде и във всичко. Не вярвайте безрезервно на информацията, която чувате или която ви споделят. Възможно е да получите интригуващи оферти за пътешествие или друго развлечение. Изчакайте с отговора, вероятно става дума за измама.

Дева

Отстоявайте принципите си и не позволявайте да ви въвличат в каквито и да било съмнителни сделки и уговорки. Преценявайте много детайлно изказванията на околните и не им позволявайте да навлизат в личната ви територия.

Везни

Следвайте въображението без да губите представа за реалността. Използвайте фантазията си при уреждане на личните отношения, имате възможност да се сближите с обекта на мечтите ви. Не вярвайте на обещания що се отнася до практическата ви работа. Преценявайте обстановката самостоятелно.

Скорпион

Събитията ще се развиват според предположенията ви, което най-общо казано означава благополучно. Проявете активност при изпълнението на текущите си задачи и ще се справите „за норматив“. Обаждане на стар приятел ще ви зарадва и ще можете да довършите деня си в приятна компания.

Стрелец

Не е нужно да правите нищо специално днес или да полагате допълнителни усилия, справяйки се със заниманията си. Ще имате доста събеседници и ще ги впечатлите със знанията и уменията си. Някои от тях може да се опитат да ви противоречат или да омаловажат постиженията ви, но няма да успеят да помрачат доброто ви настроение. Реагирайте на провокациите им с ледено безразличие.

Козирог

Странни словесни битки ще се развихрят около вас. Споровете от една страна ще са безпочвени, от друга безполезни. Преценявайте изказванията си много предпазливо преди да се намесите. Проявете решителност, ако прецените, че сте в състояние да прекратите „престрелката“.

Водолей

Ще имате възможност да разширите сферата си на влияние, да представите разбираемо творческите си виждания и да изразите свободно емоциите си. От вас зависи къде ще ориентирате усилията и как ще разпределите времето: дали за уреждане на любовните отношения или за споделяне на знанията и опита си. И в двата случая резултатите ще ви удовлетворят.

Риби

Ситуациите, в които попадате днес ще са доста нестандартни. Реагирайте активно и обмислено. Крайните резултати ще зависят от умението ви да боравите със съвременна техника, да прилагате нови технологии и да търсите естетически ефект от работата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари