IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 15-21 януари

15 януари 2018 09 00

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 15-21 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен и доста благоприятен период. Енергетиката ви е стабилна, работоспособни сте и проницателни. В състояние сте да се справите с набелязаните задачи самостоятелно и да се възползвате от важни подробности, които за околните остават скрити. Ще имате възможност да коригирате и някои стари резултати, да ги адаптирате към текущите изисквания на средата. При разумно управление на финансите може да получите допълнителни приходи.

Телец

В началото на седмицата ще имате възможност самостоятелно да определяте ритъма на работа. Следвайте обичайната си програма и наблюдавайте обстановката около себе си. Колегите на моменти ще са доста припрени като поведение, но неефективни като работа. В спорните ситуации участвайте предимно предлагайки идеи. Намесвайте се само ако ви помолят. Шефът ще забележи съдействието ви и ще го оцени високо.

Близнаци

Професионалните задължения ще ви погълнат изцяло. Ще имате толкова много работа, че на моменти ще се движите на „автопилот“. Вие умеете да мислите гъвкаво и ще успеете да се „съберете“ във времето, с което разполагате. Не обявявайте публично, че сте свършили работата си „за норматив“, защото ще ви натоварят с допълнителни или ще ви прехвърлят чужди задачи. Въздържайте се от коментар, когато някой изтъква постиженията си в публична дискусия. Ще имате възможност да споделите мнението си само с шефа и да уговорите промяна на личните си условия на работа.

Рак

Ще се наложи да проведете важни разговори с роднини за уреждане на материален или финансов въпрос през тази седмица. Основната ви заслуга ще е, че ще успеете да разпределите помежду им по безспорен начин частите от цялото, които им се полага да получат. Изслушвайте ги спокойно, без критики и представяйте аргументите си безпристрастно. Разходите ви може да се окажат повече от предполагаемото, но скоро ще ги възстановите.

Лъв

Целенасочени сте повече от обикновено през тази седмица, а в комбинация с решителност и любознателност ще успеете да усвоите внушително количество нова информация за кратко време. В резултат ще имате възможност да уредите важен финансов въпрос, да възстановите дължими към вас суми или да получите заплащане за свършена преди време работа. Проявете предпазливост, не позволявайте на околните да ви занимават със слухове и лични проблеми, към които нямате отношение. Залагайте на познатите методи на работа.

Дева

Отделете време за уреждане на въпроси, свързани с държавната администрация, ще ви се получат лесно и бързо. Ако ви връхлетят смели идеи, свързани с промяна на работното място, постарайте се да ги „пропъдите“ от съзнанието си. За подобни кардинални промени още е рано. Ще е полезно да потърсите информация, да си уредите среща или да проведете разговор с евентуален работодател, но само толкова. Въздържайте се от рискови операции, свързани с дългосрочни финансови и инвестиционни сделки. Консултирайте се със специалист в съответната област преди да вземете окончателно решение.

Везни

В противоречие с принципите си този път ще се занимавате с няколко неща едновременно. Добрата новина е, че ще се справите и няма да се налага да прибягвате до допълнителни корекции. Ще ви върнат вещ или пари, с които преди време сте услужили. Наблюдавайте внимателно обстановката около вас и не се намесвайте в чужди проблеми. Ще има затруднения, с които сте в състояние да се справите самостоятелно. Съдействието, доколкото ви е необходимо, ще се свежда до запознаване и прилагане на съществуващите към момента практики.

Скорпион

Творческият ви потенциал е силен. Следвайте въображението си, но не се преуморявайте. Може да се наложи да направите едно или повече служебни пътувания на късо разстояние, които няма да завършат с очакваните резултати. Овладейте емоциите и анализирайте фактите. Веднъж установявайки причината за неуспеха ще ви хрумне и идеята за решение. Не се захващайте с нищо, за което нямате актуална и подробна информация.

Стрелец

Ще получите добри възможности за професионален или бизнес напредък, но ще са свързани и с допълнителни ангажименти. Ще получите и допълнителни приходи, но ще са свързани с физическа и психическа преумора. За някои дейности ще ви е необходимо съдействие от личност, стояща по-високо от вас в йерархията. Уредете си среща, представете идеята си ясно и говорете аргументирано. Ще впечатлите събеседника си повече, отколкото предполагате и ще спечелите доверието, на което разчитате.

Козирог

Важни въпроси ще се дискутират през тази седмица. Повече слушайте и по-рядко споделяйте мнението си. Вероятно ще довършите съдебен спор или ще получите решение на сложен юридически казус. Мисълта ви е ясна и сте в състояние да се концентрирате върху текущите си задачи и да разпределите времето за дългосрочните. Ще получите важни новини, благодарение на които бихте могли да стартирате обсъждането на нова сделка.

Водолей

Контактите с приятелите ви ще са интензивни. Ще ви се обаждат или ще ви посещават по всякакъв повод. Присъствието им ще ви радва, но и може леко да наруши концентрацията ви. Записвайте си важните неща, за да не допуснете грешки и гафове. Уточнявайте параметрите на задачите, които ви възлагат, за да няма разминаване между крайните резултати, които постигате и предварителните очаквания. Запазете самообладание, ако нещата не се получават както предполагате. Във възможностите ви е да ги промените.

Риби

Колкото повече се опитвате да създадете ред около себе си, толкова повече околните ще създават безпорядък. Заявете им изискванията си твърдо, вместо да се ядосвате. Ако и това не помогне, организирайте си някакво „ваше кътче“, където можете да се усамотите в подходяща обстановка. Не обсъждайте постиженията и уменията си. Може умишлено да ви навредят или пък да ви натоварят с допълнителна работа, която да ви затрудни. Ориентирайте усилията си към дейности с бърза възвръщаемост.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари