IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Това са най-либералните зодии

15 януари 2018 15 20

Те имат свободен дух

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Познанието за зодиакалните знаци може да ви каже повече, отколкото начинът, по който реагирате, когато сте под влияние на емоции, или с кого имате най-добра съвместимост.

Астрологията също може да подскаже по какъв начин работи мозъкът, не по начина, по който го прави науката, разбира се. Всъщност може да даде информация дали сте либерален или консервативен.

Предстои да видим кои са 3-те най-либерални знака в зодиака.

Водолей

Родените под този знак са изключително хуманни. Искат целият свят да се развива колкото е възможно повече, за да може всеки да има еднакви права.

Свободният им дух и желание за приключения и преживяване на нови неща помагат на Водолеите да покажат перспективата във вашия живот.

Овен

Те вярват, че всички трябва да бъдат щастливи и стоят зад своите убеждения. Представителите на тази зодия ще отстояват и това, в което вярва техният приятел, със същата огнена страст, с която биха отстоявали и своите собствени.

Те винаги са готови да подкрепят всяко решение на своите близки, дори и да не изглежда особено адекватно за останалите.

Овните са много добри да защитават човешките права на всеки, без значение от расата или сексуалната ориентация.

Стрелец

„Не можеш да се забавляваш, ако си твърде зает да съдиш всички на дансинга.“ Това твърдение доста добре описва Стрелците и тяхното разбиране за света.

Забавлението за тях е много важно, а да казват на останалите как да живеят живота си, е много далеч от родените под този знак. Стрелците ценят свободата и защото другите хора се нуждаят от нея, за да могат да изразят себе си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари