IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Качествата, които правят жените неустоими

16 януари 2018 08 20

Как да разкриете чара и обаянието си?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Някои жени се раждат с неустоим чар и обаяние. Те не са непременно най-красивите, красотата им идва отвътре – тя е изградена върху самочувствие и увереност. Точно това ги прави толкова неустоими за мъжете.

Истината е, че обаянието е втора природа на всички жени, просто при някои тя остава все още неразкрита. Какво намират мъжете в жените, към които са толкова силно привлечени?

Наслаждават се на момента и се намират в настоящето

Тези жени живеят и се наслаждават на всеки момент, в който животът им дава или взима. Те не се впускат в дълбоки анализи и изготвяне на стратегии, с които да хванат някой мъж в мрежите си. Те просто наблюдават с какъв мъж си имат работа сега – това е всичко.

Много жени не спират да изготвят планове – те са обсебени и контролиращи дори най-малките детайли. Когато сте в състояние да се отпуснете и да се насладите на живота – такъв, какъвто е, това ви прави истинско съкровище.

Остават мистерия за мъжете

Тези жени имат богати и колоритни „слоеве“. Бавното разкриване на всеки един от тях пред любовника им предизвиква голямо удоволствие при всяко ново откритие. Мистерията е онова, което поддържа връзката вълнуваща и по-жива.

Не са пристрастени към любовта

Те не са влюбени в идеята за любовта, нямат нужда да са влюбени, за да се чувстват изпълнени и удовлетворени. Те знаят, че са завършено цяло със или без романтична любов. По-скоро те се радват на живота си.

Тези жени не се хващат с всеки мъж, който се появи на хоризонта, те вярват, че изборът е в техните ръце и че ще изберат подходящия човек, който ще отговаря на стандартите и нуждите им. Не се задоволяват с нищо друго.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )