IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 януари

16 януари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да балансирате личната инициатива с чуждото мнение. Вслушвайте се в препоръките на околните. Не е задължително да ги спазите изцяло, но можете да намерите рационалното зрънце, от което да се възползвате, за да улесните работата си.

Телец

Няма да имате затруднения с текущата работа и едва ли нещо би попречило на доброто ви настроение. Най-хубавото е, че ще успеете да го предадете и на околните и буквално да повишите ефективността им. Ще получите първоначалните параметри на нова сделка. Не бързайте с обсъждането.

Близнаци

Настроението ви е романтично. Подходящо е днес да отделите време за любимите си занимания или духовни необходимости. Ако няма други възможности, то подарете си няколко часа в компанията на любимата си книга или музика.

Рак

Контактите ви ще са интензивни, а от вас се иска да сте сдържани и предпазливи. Повече наблюдавайте, по-малко приказвайте и не давайте воля на емоциите, които ви правят уязвими. Ако усетите скритите мотиви на събеседниците си ще успеете да ги изпреварите по пътя към целта си.

Лъв

Ще се справите със затрудненията, на които се натъквате днес, ако подхождате към тях нестандартно. Преценявайте ситуациите от различни гледни точки, или ако ви е трудно, обсъждайте ги. Нищо не обещавайте, защото най-вероятно ще се окаже вредно за вас.

Дева

Изобщо няма да ви остане време да скучаете. Напротив, толкова много предложения и различни варианти за ангажименти и развлечения ще има, че ще ви е трудно да си подредите програмата. Критерият ви за избор трябва да е физическото и психическото ви състояние.

Везни

Ще ви е трудно да се концентрирате само върху една цел или идея. Мислите ви са твърде разнопосочни и разпилени. Ако е възможно да отложите важните решения – по-добре го направете. Консултирайте се с по-опитни от вас по въпроси, за които не сте сигурни.

Скорпион

Прекалено сте емоционални и склонни да драматизирате и преувеличавате затрудненията си. Опитайте се да ги приемете с чувство за хумор, това е една от силните ви страни. Нищо няма да е толкова спешно, колкото се опитвате да го представите, така че действайте с умерено темпо.

Стрелец

Присъствието ви на всякъде ще бъде не просто желано, а търсено. Мнението ви ще бъде чуто, ще впечатлите със знанията и уменията си. Съществуват предпоставки за напредък, но не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Козирог

Въздържайте се от остри критики и прояви на недоволство. Приемете чуждите грешки като нещо нормално и се опитайте да помогнете в рамките на добрия тон. Ако работата ви е предимно екипна проверявайте информацията, която получавате от някой друг. Ще си спестите време.

Водолей

Близките ви ще имат нужда от помощ и съдействие. Отделете им време, изслушайте тревогите им. За вас няма да представлява особени усилия, но те ще се почувстват много по-сигурни и окуражени от присъствието ви.

Риби

Настроението ви е оптимистично. Ще ви е много по-лесно да направите каквото и да било. Ориентирайте се към занимания, които са ви скучни или такива, които ви затрудняват. Може да не успеете да ги довършите, но поне ще сте поставили началото.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари