IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 януари

18 януари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се радвате на всеобщо одобрение. Околните с радост ще ви помагат и ще хвалят работата ви. Приемете комплиментите с благодарност и усмивка, но не се възгордявайте.

Телец

Някой ще се опитва по всякакъв начин да скъси дистанцията си с вас. Ако сте в постоянна връзка не е желателно да се хвърляте в любовни авантюри. Проявете предпазливост, не давайте повод за клюки, които ще се отразят негативно на авторитета ви.

Близнаци

След телефонен разговор или по стечение на обстоятелствата ще си спомните за обещание, което сте дали, но не сте изпълнили. Разполагате с достатъчно време, за да уредите нещата без особени усилия. Не позволявайте на никого да ви ангажира с личните си проблеми.

Рак

Съсредоточете усилията си в конкретни задачи, с които се налага да се справите самостоятелно. Не е изключено да ви поискат услуга, която ще ви затрудни. Представете аргументите си откровено. Колкото повече увъртате, толкова по-малка е вероятността да се отървете от натрапника.

Лъв

Ще ви поканят за участие в стартирането на нова задача. Не отказвайте, но и не давайте окончателен отговор. Ориентирайте се в обстановката и преценете дали изискванията към вас отговарят на обещания финансов еквивалент.

Дева

Непредвидено ще се наложи да участвате в някаква публична дискусия. Изразявайте мнението си смело. Предложените от вас идеи ще впечатлят събеседниците ви и ще ви спечелят привърженици.

Везни

Ориентирайте вниманието си към изпълнение на рутинните задачи преди обед. След обед ще имате възможност да съчетаете служебните с личните занимания и да свършите различни неща, свързани с държавната администрация. Не е изключено да присъствате и на някакво културно мероприятие.

Скорпион

Ще се натъкнете на леки затруднения изпълнявайки задачите си днес. Ще са причинени от околните, които непрекъснато ще ви мрънкат или ще ви се оплакват от личните си проблеми. Запазете спокойствие и се постарайте да се изолирате своевременно. След това всичко ще се подреди според очакванията ви.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна. Едва ли нещо от обичайните задължения би ви затруднило. Отделете време за изглаждане на личните и любовни недоразумения, доколкото ги има. Организирайте си развлечение в компанията на любимия човек вечерта.

Козирог

Ще се справите с доста труден казус, свързан с роднините ви или друг вид лични отношения. Ще получите подкрепа от приятелите си, но най-сериозна помощ ще ви окаже по-възрастна жена, на която имате доверие.

Водолей

Не се престаравайте на работното място, но и не се опитвайте да прехвърляте задълженията си върху някой друг. Обстановката ще е сравнително спокойна, прегледайте нивото на решение на задачите си. Ако някъде изоставате, то днес ще можете да наваксате без особени усилия.

Риби

Вие определяте темпото си на работа днес, така че няма смисъл да се пришпорвате. Подредете приоритетите и действайте последователно. Резултатите не зависят от ничия намеса и сте в състояние да постигнете целите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари