IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Интуицията е най-силна при тези 3 зодии

19 януари 2018 09 00

Трудно можете да ги заблудите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Хороскопът може да разкрие кои са добрите и лошите черти на всяка зодия, но може да даде и някои други сведения за личността ни, като например кои от нас имат най-силно развито шесто чувство.

Какво означава интуицията? Това е, когато знаете, че партньорът ви ще получи работата, за която току-що е кандидатствал, или имате чувството, че ще се чуете с човек, с когото не сте говорили месеци.

Интуицията е онзи малък глас, който всички ние имаме, но невинаги му обръщаме внимание. Много често пренебрегваме интуицията си и нерядко съжаляваме за това.

Ето и кои са зодиакалните знаци, при които тя е най-силна.

Рак

За родените под този знак интуицията и осъзнаването на емоциите вървят ръка за ръка, затова не е никак учудващо, че те имат и силна връзка с вътрешния си глас.

Раците отделят специално внимание не само на емоциите на хората, които са им най-близки, те са отзивчиви и към чувствата на напълно непознатите.

Силната интуиция на представителите на този знак вероятно е и причината, поради която толкова много хора се чувстват комфортно да говорят с тях – те знаят, че ще бъдат разбрани, без да им се налага да обясняват много.

Риби

Интуитивните хора са склонни да бъдат креативни, а Рибите са едни от най-креативните в зодиака. Понякога вдъхновението им идва именно от интуицията. Те просто я следват, без да знаят защо и това често води до фантастични резултати.

Безсмислено е да се задава въпросът откъде идва творческият поглед на Рибите, тъй като той започва толкова дълбоко в тях – място, до което не всеки има възможността да достигне.

Рибите са и изключително чувствителни, така че могат да усетят кога нещо ще се случи, дори когато няма знак, който подсказва за това.

Скорпион

Скорпионите са много интуитивни, особено когато става въпрос за други хора. Те практически могат да надушат лъжата. Няма значение какво правите, за да я замаскирате, Скорпионите ще разберат истината.

Представителите на тази зодия са много осъзнати и добре познават мотивацията си за всичко – знаят какво правят, какво мислят и защо. Не можете да ги заблудите, защото дори те не могат да заблудят себе си.

Може дори да започнете да се чудите дали могат да четат мислите ви, толкова силна е интуицията им.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )