IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 януари

19 януари 2018 06 40

Какъв ще бъде денят за всяка зодия?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Както в повечето случаи най-много непредвидена работа изниква в петък. И този път няма да се разминете с подобни изненади, но благодарение на добрата ви организация и отговорно отношение ще се справите с всичко „като по учебник“. Думата ви ще се чува и препоръките ви ще се изпълняват.

Телец

Предстоят важни срещи и разговори, на които мнението ви ще бъде търсено с неподправен интерес. Част от обсъжданите идеи ще бъдат повече плод на фантазия, отколкото реални опции. Анализирайте ги по различни показатели и се опитайте да „приземите“ колегите си.

Близнаци

Действайте с умерено темпо, не е желателно днес да се преуморявате. Правете кратки почивки през равни интервали от време. Вечерта е вероятно да получите добри новини, свързани със семейството или развлечение, което организирате. Не се ангажирайте с прибързани обещания.

Рак

Ориентирайте усилията си изцяло към ежедневните задачи и действайте последователно. Ще се справите бързо и ще разполагате с доста свободно време. Използвайте го за повишаване на познанията си в предпочитана от вас област.

Лъв

Обстановката ще е леко напрегната. Всеки ще е ориентиран към собствените си занимания и няма да получите очакваното внимание от околните, няма да ги заинтригувате с идеите си. Действайте самостоятелно и се опитайте да уточните детайлите, вместо да търсите събеседници.

Дева

Занимайте се със задачи, които ви засягат лично. Дистанцирайте се от околните, не ги наблюдавайте, не ги критикувайте за грешките и не им давайте наставления. Ще си спестите куп неприятни преживявания и досадни разговори.

Везни

Може да си позволите по-свободен режим днес и да не се придържате към строг график. Едва ли ще имате някакви затруднения с рутинните задачи. Вечерта е желателно да си организирате някакво развлечение, свързано с интересите и духовните ви необходимости.

Скорпион

Част от днешните задачи ще са сложни или нестандартни. Ще е полезно да ги подложите на дискусия с останалите си колеги. Комбинирайте предложенията им. Добра възможност за вас да приложите на практика лидерските си умения.

Стрелец

Ще ви споделят някаква тайна. Не се опитвайте да се възползвате от нея – ще си навредите. Ще настъпят промени, свързани с личния ви живот. За съжаление, може и да не ви харесат или пък да ви създадат усещане за несигурност.

Козирог

Ситуацията ще е динамична, а събитията – противоречиви. Постарайте се да реагирате гъвкаво. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-добре. Не се намесвайте в чужди разговори. Наблюдавайте, слушайте и си правете съответните заключения.

Водолей

На преден план ще излязат въпроси, свързани с материални придобивки, имоти или наследство. Ще има изненади, за които не сте подготвени. Реагирайте колкото е възможно по-сдържано. В края на деня ще установите, че сте избегнали сериозна неприятност.

Риби

Заниманията ви днес ще са две основни групи: творчески и стандартни. Творческите със сигурност ще са ви по-интересни, но не пренебрегвайте нито една от стандартните задачи. В крайна сметка ще се получи така, че от комбинацията им ще получите неочаквано добър резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари