IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 януари

20 януари 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Изтеглете важните ангажименти за преди обед. Освен деловите срещи ще се наложи да проведете и поне една лична. Старайте се да поддържате диалога в рамките на добрия тон, макар че няма да е много лесно. Не реагирайте на провокации.

Телец

Анализирайте грешките и помислете за дългосрочните стратегии. Не започвайте нищо ново, ако усещате умора и липса на концентрация. Не е толкова важно да направите първата крачка, колкото да си изградите концепция.

Близнаци

Близките ще ви затрупат с куп претенции и никакви аргументи няма да са в състояние да ги разубедят, че исканията им са неприемливи. Излишно е да се вкарвате в дискусии. Оставете ги да направят каквото са решили. Не помагайте, но и не създавайте пречки. Те сами ще разберат, че са сгрешили.

Рак

Ненадейно ще ви поканят на среща със стари приятели, съученици или колеги. Не отказвайте. Преживяванията ще са вълнуващи и ще възстановите позабравени контакти. Не след дълго ще се окажат нужни и полезни.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен. Използвайте момента, сега бихте могли да напреднете с реализацията на битова домашна задача или отстраняване на стара авария, която временно сте „закърпили“. Отделете време за спортни занимания.

Дева

Раздразнителни сте и непривично емоционални. В състояние сте да „излезете извън релси“ по съвсем незначителен повод. Ограничете контактите. Уединете се, ако близките ви изнервят с поведението си.

Везни

Не се захващайте със занимания, за които интуитивно усещате, че няма да ви стигнат силите. Съчетавайте обективно желанията с възможностите си. Както физическа, така и психическа преумора ще ви се отразят зле, не си поставяйте твърде амбициозни задачи.

Скорпион

Ще ви помолят да се включите в някаква извънредна спешна задача. Не отказвайте, но преди да дадете съгласие уточнете финансовите параметри. Може да получите добри приходи без сериозни усилия, така че възползвайте се.

Стрелец

Много близки приятели или роднини ще ви направят приятна изненада. Може да е само съобщение или покана за събитие, което ще се случи след известно време, но ще ви зареди с оптимистично настроение и ще ви накара да се размечтаете.

Козирог

Идеите ви са интересни и сте в състояние да ги реализирате. За да се случи трябва да сте по-активни и по-предприемчиви. Разчитайте на себе си и не се увличайте по мащабни проекти, обещаващи бързо забогатяване. Ще са свързани по-вероятно с финансови загуби и нервно напрежение.

Водолей

В 5.30 ч. тази сутрин Слънцето навлиза във вашия знак. Гаранция за добро самочувствие, оптимистично настроение и стабилна енергетика. Може, обаче, да е съпроводено с хипер активност. Овладейте ентусиазма и действайте с умерено темпо.

Риби

Обстоятелствата ще са променливи. Колкото по-бързо се адаптирате, толкова по-добре. Ще създадете контакти, благодарение на които съвсем скоро ще успеете да популяризирате идеите и да стабилизирате позициите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари