IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 януари

21 януари 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обхваща ви авантюристично настроение. Иска ви се да направите нещо непознато при това по свой начин. Изберете си предпочитано занимание, но се придържайте към правилата, харчете с мярка и не рискувайте по отношение на здравето си.

Телец

Едва ли ще можете да използвате целия ден за почивка. Ще имате интересни разговори, ще ви съобщят важна информация във връзка с професионалните ви изяви. Ще се получи така, че фактори, които до момента са ви създавали пречки изведнъж ще се окажат полезни.

Близнаци

Едва ли ще запомните с нещо специално този ден. Събитията, които се случват нито ще ви пречат, нито ще ви помагат. Заемете се активно с битовите задачи, за които до момента не ви е оставало време. Ще се справите без особени усилия.

Рак

Ще има интересни промени, които обаче ще стават без вашата намеса. Заемете ролята на пасивен наблюдател. Ако не можете да се възползвате от ситуацията, то поне не преживявайте събитията прекалено драматично.

Лъв

Началото на деня ще е свързано с някаква изненада. Много е вероятно тя да не ви хареса, дори да ви затрудни. Ако се наложи да промените плановете си, направете го. Изборът ще е от две злини по-малката.

Дева

Енергетиката ви е стабилна, а настроението – оптимистично. Един или група приятели ще се опитат да ви измъкнат от къщи и да ви заведат на някакъв излет или разходка. Не отказвайте, ще е един истински вълнуващ край на седмицата.

Везни

Разговор с приятел може да ви развали настроението. Да ви предадат нечие не много ласкаво мнение за самите вас. Не приемайте информацията на доверие. Ако прецените, че се случва някакво недоразумение по-добре изяснете нещата лично и директно.

Скорпион

Занимавайте се с дейности, които не изискват особена концентрация, умения и сръчност. Дори да допуснете някаква грешка няма да е фатално, но ще сте си уплътнили деня и малко или много ще сте отхвърлили от текущата работа.

Стрелец

Ще получите интересна информация при това в различни сфери. Ще имате възможност да се справите със затруднение от личен характер и ще можете да проучите вариантите за допълнителна работа. Въздържайте се от експерименти с непредсказуем резултат.

Козирог

Едва ли ще се натъкнете на някакви сериозни затруднения днес. Един от дните, в които можете да „плувате по течението“. Използвайте времето си по свой избор, нищо няма да е спешно или задължително.

Водолей

Не е изключено съвсем непредвидено да попаднете в яростна битка между роднини. Не се намесвайте, ако причината за спора е свързана със собственост. Изразявайте мнението си само доколкото се търси преценката ви за взаимоотношенията като цяло.

Риби

Два са вариантите, с които можете да уплътните времето си днес. Единият е да останете у дома насаме с любимите си занимания. Другият е да участвате в някакво публично мероприятие, за което знаете предварително. И в двата случая ще е полезно, защото ще научите нещо ново, подпомагащо реализацията на бъдещите ви планове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари