IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-интелигентните знаци в зодиака?

22 януари 2018 15 20

Вижте каква е подредбата на астролозите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Всички хора по един или друг начин имат своята интелигентност, остава въпросът до каква степен всеки е способен да я развие и прояви. Астролозите също имат своята класация, която подрежда най-интелигентните знаци на зодиака.

Рак – 7 от 10

Раците трудно биха пришили към визитката на зодията „интелектуалци“. И те, като Телците, предпочитат да не се хвалят. Но ако им бъде поискан съвет, те с готовност ще споделят това, което знаят. А трябва да сте сигурни – те знаят много. Но изразът „гъвкав ум“ не се отнася за тях – за да вземат решение или да направят заключение, те трябва да преценят всичко внимателно. За тях е истински ужас да допуснат сериозна грешка.

Риби – 7 от 10

Това е знак, за който са валидни фантазиите, мечтите и надеждите. За Рибите е далеч по-важно да чувстват или да си представят. Но в същото време лесно се гмуркат в реалността ако обстоятелствата го налагат. Те трябва да променят факта, че ако нещо не ги интересува са способни да се представят лошо или да допуснат грешки.

Козирог – 8 от 10

Те развиват интелекта си с по-големи усилия, просто при тях няма нищо даром. Не се интересуват какво мислят другите за тях. Основното нещо, върху което трябва да се съсредоточат е борбата с мързела, съмненията и несигурността. Проблемът на Козирозите, достигнали височините в интелектуалната сфера, е тяхната прекомерна зависимост от авторитети. Повече независимост в мисленето е пътят към постиженията.

Везни – 8 от 10

Така се оказва, че интелектът на Везните е много мощен, но по правило – не намира подходящо приложение. Те биха могли да издигнат планини с ума си, но животът се развива така, че техният интелектуален потенциал се използва наполовина. За да бъде използван целият им потенциал те трябва да творят и да се развиват в области, които съвпадат с техните хобита.

Дева – 8 от 10

Девите са трудолюбиви, особено след 25 години. Като млади те четат много, но като цяло информацията и мъдростта не се задържат. Но пък се развиват емоционално. Те не са сред най-ученолюбивите, но след като минат 25-годишната граница откриват своята страст към работата и постигането на целите си. И ако това изисква знание, нямат спирачки дори да станат студенти и в по-късни години.

Овен – 8 от 10

Външността е по-важна от това, което притежава човек. Това е принципът, който често се изповядва от Овните. Това важи и за интелектуалната сфера – представителите на този зодиакален знак залагат на ефектите, а не на ефективността. В същото време това не отменя факта, че Овенът е естествено умен, мисли точно и задълбочено. Ако е по-малко влюбен в себе си всичко ще бъде феноменално.

Лъв – 8 от 10

Лъвът по същество прилича на Овена – същото позьорство и постоянно гледане в собствената си паничка. Лъвовете имат отлични умения да говорят, създават добро впечатление и са способни да омагьосват. Когато обаче нещата стигат до по-голяма задълбоченост започват трудностите. Лъвът знае много, деликатно преживява всичко и знае как да се учи от това, което се случва с него. Но истинският му ум предпочита да се крие зад искрите на ефектите.

Водолей – 9 от 10

Водолеят знае какво ще се случи на финансовите пазари утре, той може да напише песен за половин час и да проектира „умна къща“ на коляното си, но как да плати сметките – това вече го затруднява. С други думи, умът на Водолея не може да бъде използван за ежедневни глупости. И ако трябва да живеят в реалността и да взимат решения за простички неща – трябва да разчитат на човека до себе си.

Стрелец – 9 от 10

Стрелците са родени интелектуалци. Не е нужно да са учени или книжни плъхове, техният интелект и ум изпъква във всички сфери на живота. Те са просто много умни хора, които гледат правилно към живота и знаят как да действат. Единственото нещо, което може да се посочи като недостатък е, че понякога нямат достатъчно гъвкавост и не подлагат на съмнение действията си.

Скорпион – 9 от 10

Този знак изхвърля всяко познание, което му се струва безсмислено. И наистина, защо да си блъска главата с нещо, което не е полезно в ежедневието? В същото време Скорпион може да се увлече от нещо напълно екзотично и да вложи всичко от себе си. Но са хора стъпили здраво на краката си, винаги може да се разчита на тяхната преценка и в много сфери с право можете да ги наречете експерти.

Близнаци – 9 от 10

Редът не е за Близнаците. Те се занимават с това, което е в главата им. Ежедневието им е хаотично, но в зависимост от ситуацията Близнаците използват точно необходимите умения. Ерудицията им е безупречна, основното нещо е да им поставите конкретни задачи. И голямото достойнство на представителите на този знак е способността незабавно да абсорбират информацията и да вземат правилните решения.

Телец – 9 от 10

Телецът не се опитва да впечатли никога с интелекта си. На първата среща представителите на този знак рискуват да не изглеждат твърде умни, но това е илюзия. Едно от предимствата на Телеца е, че той не се опитва да се поставя сам на пиедестал и не търси ефектно присъствие. Така че ще бъдете приятно изненадани, че наивният Телец е наистина най-умният човек.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари