IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 януари

23 януари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Професионалните занимания ще са по-различни от обикновено. Не е изключено да ви потърсят за участие или консултация в друга група, различна от обичайния ви колектив. Едва ли бихте имали проблеми, що се касае до енергийния потенциал, но преценете дали разполагате с достатъчно време. Работата ще е свързана с бързи финансови постъпления, макар и скромни.

Телец

Заемете се първоначално с въвеждане на ред в ежедневната програма и документация. Вероятно няма да се получи толкова бързо и толкова добре, колкото бихте желали, защото ще се налага често да си прекъсвате работата заради по-важни ангажименти. Ще се справите, ако реагирате гъвкаво.

Близнаци

Първоначално денят ще започне с познати дейности, но след като се справите с тях ще разполагате с малко свободно време, което е желателно да използвате творчески. Запишете идеите си. Класирайте ги по важност и помислете по какъв начин бихте могли да получите от тях допълнителни приходи. Скоро списъкът ще се окаже много полезен.

Рак

Има дни, в които човек се чувства така, сякаш „ръцете му пречат“. Днес ще се случи нещо подобно, но не си заслужава да се изнервяте излишно. Намалете темпото, дайте си сметка за причините и помислете дали не ви се предоставя подходяща възможност да се поучите от грешките си.

Лъв

Някой ще ви потърси, за да ви поиска извинение. Твърденията ви отпреди време ще се окажат правилни, за което ще получите висока оценка. Оставете човека да се изкаже и просто приемете спокойно фактите. Вълнуващите емоции ще са свързани с любовта.

Дева

Началото на деня може да е свързано с неприятни новини, забележка за работата ви или критика от близките. Във ваша полза е да се ориентирате към заниманията си самостоятелно и да проверявате резултатите старателно. Не се отказвайте от замислите си, дори да не сте получили очакваното одобрение.

Везни

Ще изникне някаква спешна задача, в която ще се наложи да се включите незабавно. Мисълта ви е услужлива и ще вземете правилното решение. Приятните преживявания ще са свързани с любимия човек, а неприятните с някой от близките ви. Ще се справите с някакъв доста заплетен казус.

Скорпион

Ако решите, че трябва да започнете нещо ново, то не разчитайте на познатите методи на работа, а проверете доколко има нови практики по въпроса. Не робувайте на предразсъдъци. Ако сте сигурни в себе си не позволявайте да ви внушават пораженчески мисли.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна. Ще довършите стара задача, която в някакъв момент ви е отегчила и сте я изоставили. Дискусиите на работното място ще са интензивни, запазете спокойствие.

Козирог

Прегледайте си дневната програма преди да се захванете за каквото и да било. Ще установите, че част от задачите вече не са актуални и отпадат. Оттам нататък всичко ще ви се получава лесно и ще придобиете увереност в собствените си възможности.

Водолей

Ще наваксате някои изостанали дейности. Ще присъствате на важна дискусия на работното място или обсъждане на нов проект. Не се намесвайте, ако мнението ви коренно се различава от това на колегите. Междувременно ще получите важна информация по темата.

Риби

Поне една от задачите ви днес ще е доста сложна или трудоемка. Вероятно няма да разполагате с нужните ресурси. Действайте самостоятелно доколкото е възможно. Не обсъждайте концепциите си с околните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари