IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момиче, предложило невинността си на търг се отрече от сделката

24 януари 2018 08 20

Никол се притесни за родителите си

Снимка: Elite Models VIP

Снимка: Elite Models VIP

Италиански модел, която първо обяви, че продава невинността си в аукцион, заяви, че е променила решението си, пише The Sun.

„Направих глупост, за която много се разкайвам. Ако можех да върна времето назад, бих го направила, но моята цел не бе да се прославя“, обяснила тя.

По думите на Никол, на нея просто ѝ се искало да провери дали някой изобщо ще плати за нея. Момичето споделя, че животът ѝ се превърнал в кошмар.

Започнали да ѝ звънят с различни предложения, а от агенцията я питали как да преведат парите. Също така родителите ѝ узнали и положението станало още по-критично.

Представители на въпросната агенция отричат да са притеснявали момичето. Те признават, че страницата с търга вече е премахната от сайта, но отбелязват, че още на 20 януари момичето заявило, че е заинтересовано от трансакцията.

„Ние изобщо не смятахме, че това е шега“. Тя не е молила да се отменя търга, но истината е, че тя се притеснява за родителите си“, отбелязали оттам.

18-годишният модел с псевдоним Никол получила предложение от шестцифрена сума за първа интимна нощ след нейна публикация, придружена и с нейна снимка.

По-рано момичето заявява, че смята да похарчи парите за учене в университет и да купи с тях дом на родителите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари