IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 на най-емоционалните зодии

23 януари 2018 15 20

Техните чувства са изключително дълбоки

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Хората, които са много чувствителни, няма как да скрият тази своя черта. Тя прозира в поведението им, в техните реакции, в начина, по който се справят с различните ситуации, може дори да се види и в хороскопа.

Най-чувствителните зодии са сложни, възприемчиви и креативни. Те усещат не само собствените си чувства, но и тези на останалите хора.

Силно чувствителните хора усещат всичко с по-голяма дълбочина и тези чувства ги засягат много повече.

А ето и кои са най-чувствителните в зодиака.

Рак

Представителите на тази зодия ги е грижа за всичко и всички. Когато почувстват нещо, не отнема много време да се разкрият и да споделят.

Често биват обвинявани, че са изключително емоционално изразителни – т. е., че са склонни да бъдат притежателни и обсебващи.

Скорпион

Скорпионите са страстни и силно интензивните емоции са им добре познати. Когато чувствата им са наранени, това ги подтиква към незабавни действия, които невинаги са сферата на положителното.

Те са изключително убедителни, независимо за какво говорят, дори и езикът, който използват, е интензивен, без да са съвсем наясно за дълбочината на своите чувства. Родените под този знак дават цялото си внимание на всеки, с когото разговарят.

Риби

Рибите са невероятно чувствителни и винаги се грижат за другите. Те искат да помогнат на всички – няма значение дали става дума за дребно неразбирателство или за по-сериозни проблеми.

Представителите на тази зодия са толкова съпричастни, че се свързват с всички, дори и с героите от телевизионни предавания, представления и книги. Те са склонни да изразяват емоциите си чрез изкуството, а хората могат да бъдат изненадани от дълбините на техните чувства.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Mimi ( преди 6 години )
Тези зодии са много трудни за съвместно съжителство.Задушаващо обсебващи и ужасно претенциозни!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
.... ( преди 6 години )