IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За тези зодии щастието е естествено състояние

24 януари 2018 15 00

При тях щастието е някак по-лесно

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато става дума за основните нужди на всеки човек, крайната цел на повечето от нас вероятно е да бъдат щастливи. Да са доволни. Да не се притесняват.

Стремим се към мир и щастие и прекарваме живота си в преследването им. Някои го получават лесно, докато при други търсенето невинаги се увенчава с успех. А има и такива хора, които просто се раждат щастливи, и тази тяхна черта има връзка със зодиакалния им знак.

Ето кои са най-щастливите в зодиака.

Стрелец

Стрелците се нареждат на едно от челните места, вероятно заради вроденото им чувство за свобода и приключения.

Когато се почувстват зле, те имат механизъм за бягство от болката, който им позволява бързо да се върнат към естественото им състояние на щастие.

Лъв

Подобно на Стрелците, представителите на тази зодия са щастливи, но някак по детски. Те жадуват за позитивизъм и винаги го откриват, без значение от ситуацията.

Макар че може и да не са напълно способни магически да премахват тъгата по начина, по който могат Стрелците, все пак са един от най-щастливите знаци на зодиака.

Овен

Родените под този знак имат чувство за хумор и са склонни постоянно да се шегуват. Невинаги обаче те са удовлетворени от хората около тях и ако това ги притеснява, те преживяват чувството отново и отново.

Обикновено те намират начин да се откъснат от лошото настроение доста лесно, тъй като съзнателно предпочитат да бъдат щастливи и доволни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари