IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които най-трудно разкриват чувствата си

25 януари 2018 15 20

Те са доста предпазливи в това отношение

Снимка: Istock

Снимка: Istock

За някои хора се оказва много трудно да разкрият своите чувства и мисли – понякога заради притеснения, друг път – заради упоритостта си. Те могат да споделят само с най-близките си и с никой друг.

Тази черта е характерна за някои знаци в зодиака. Ето кои са най-предпазливи в това отношение.

Козирог

Представителите на тази зодия не са известни със силния си контакт с чувствата си. Те скриват емоциите си надълбоко – където никой няма да разбере за съществуването им. По този начин те се опитват да се защитят.

В крайна сметка, те не могат винаги да скрият своите емоции. Понякога, макар и по-рядко, прозира нуждата им да поговорят с някого за това, което се случва в живота им.

За тях е по-лесно да споделят, ако се подходи чрез логиката, без да се намесват чувствата.

Скорпион

Родените под този знак скриват истинските си емоции, защото знаят, че не могат да се доверят на всеки. И последното нещо, от което се нуждаят, е да споделят чувствата си с някого, за когото мислят, че не може да пази тайна.

Те считат разпространяването на тайните им от някого, на когото са се доверили, за най-голямото предателство.

Само защото крият своите чувства, не означава, че нямат такива. Те обичат да се изразяват, но искат да направят това в сигурна среда.

Овен

Представителите на тази зодия нямат проблем да кажат на хората, че са щастливи или развълнувани, просто защото това са положителни емоции, които всеки би искал да сподели.

Проблемът е с емоциите, които ги правят уязвими. Те не искат да са от хората, които винаги говорят за чувствата си, въпреки че се измъчват, когато ги игнорират. Затова те обикновено запълват графика си – за да не се налага да забавят и да мислят за чувствата си.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари