IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е онова, което депресира всяка зодия? (I част)

27 януари 2018 15 15

Тъгата и безнадеждността имат различен източник

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Животът невинаги е цветя и рози, но ако знаете кое е онова, което в най-голяма степен ви притеснява, вероятността да се справите с трудностите е значително по-голяма и животът става по-лесен. Когато представата ви за света е реалистична, се предпазвате от разочарования.

Въпреки това, трудностите съществуват, а те не са едни и същи за всички хора. Така например, за един човек идеята да си остане вкъщи и да не прави нищо, може да изглежда като нещо ужасяващо, докато за друг това може да е начин за качествена почивка и възстановяване.

Това, което може да ви натовари и депресира, има връзка и със зодиакалния знак.

Какво депресира всяка зодия?

Овен

Това, което потиска представителите на тази зодия е да бъдат пренебрегвани. Тези хора са много експресивни и ако вниманието на околните не е насочено към тях, те може да изпаднат в депресия. За тях е много важно да получат одобрение от останалите.

Телец

Застой. Телците са склонни да остават за дълго в комфортни за тях ситуации, които в крайна сметка ги отегчават. Те много добре знаят, че когато останат в застой по-дълго, не им се отразява добре, но въпреки това го правят.

Липса на движение, спиране на прогреса – това са нещата, които депресират Телците.

Близнаци

Разбитото сърце. Истина е, че всички се чувстваме депресирани, когато сърцето ни е разбито, но Близнаците много трудно го преодоляват. Те ще носят болката от предателството и изгубената любов цял живот.

Дори и да се усмихват, по този начин те се опитват да прикрият болката си.

Рак

Те са най-нещастни, когато не изглеждат добре. Да, може да звучи повърхностно, но за тях външният вид е много важен и ако сметнат, че не изглеждат достатъчно добре, е възможно дори да изпаднат в депресия.

Лъв

Представителите на тази зодия са силно потиснати, когато не получат това, което искат, или този, когото искат. Те трябва да държат контрола, когато нещата не вървят по план, в противен случай изпадат в депресия.

Дева

Девите се потискат, когато потънат в размисли за собствения си живот. Те са склонни да премислят и да разиграват фантастични сценарии в главите си, които винаги завършват с бедствие.

Те почти винаги очакват да се случи нещо лошо и по този начин разрушават хубавите моменти в живота си, изпадайки в депресия.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

dsssfdss ( преди 6 години )