IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 януари

28 януари 2018 08 00

Какъв ще бъде денят?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Спокоен ден. Ако има възможност да се занимавате със спорт, направете го непременно. При липса на такава възможност все пак не оставайте сами у дома. Организирайте си среща с приятели, обновете впечатленията. Любовните емоции зависят изцяло от вас.

Телец

Опитайте се да съчетаете полезното с приятното. Ориентирайте вниманието си към занимания, свързани с повече движение. Разходете се по магазините, посетете фитнеса или зимната пързалка. Ако тези дейности ви се струват неподходящи, то използвайте времето за повишаване на познанията си в предпочитана от вас област.

Близнаци

Имате нужда от истинска почивка и от вас зависи да си я осигурите. За добро настроение ви е необходима и добра компания. Поговорете с приятелите и им предложете някакво импровизирано развлечение. Със сигурност поне няколко от тях ще се съгласят и ще се забавлявате незабравимо.

Рак

Разговор с по-възрастен приятел или близък роднина ще ви припомни случки от миналото, ще ви накара да се замислите и да ги анализирате. Ще промените критерия си за оценка относно някои елементи от обичайното ви ежедневие. Ще осъзнаете, че твърде високите изисквания са основна причина за лошото ви настроение.

ЛЪв

Спокоен ден, едва ли ще се случи нещо, което да ви извади от равновесие. Помислете за вредните си навици, анализирайте здравословното си състояние. Подходящо е да предприемете действия, свързани с укрепване на имунната система. Изслушайте близките си, ще ви споделят лични тревоги, изискващи намесата ви.

Дева

Ваши близки ще организират някакво тържество, за което ще ви помолят да помогнете. Не отказвайте, но и не се престаравайте излишно. Правете само каквото ви помолят без прекалена инициатива, за да не изтълкуват поведението ви неправилно и да се стигне до недоразумение.

Везни

Отношенията с близките, членовете на семейството или любимия човек ще са много спокойни и хармонични. Всички с радост ще участват в изпълнението на задачите, които обсъждате с тях. Дайте им възможност да ви изненадат, независимо че може да се досещате за подготвяната от тях изненада.

Скорпион

По инициатива на близките ще посетите някакъв фестивал, карнавал или друга изява, свързана с традициите. Наслаждавайте се на емоциите и се зареждайте с впечатления, които дълго ще помните. Не бъдете прекалено взискателни към хората и обстановката.

Стрелец

Молба за помощ ще ви извади от обичайния ви ритъм. Не е изключено да се наложи да направите кратко пътуване, за да свършите каквото е необходимо. Съобразявайте се с обстановката и собствените си интереси. Не позволявайте да навлизат в личното ви пространство.

Козирог

Въздържайте се от скъпи покупки и развлечения. Ще възстановите силите си най-добре в позната обстановка и обкръжение. Преценете дали да приемете покана за гостуване или не в зависимост от тонуса си, за да не се получи така, че вместо да се забавлявате да си докарате главоболие или грип.

Водолей

Систематизирайте задълженията си и се заемете първо с онези, които ви харесват. Ще ги свършите неусетно и ако все още се чувствате достатъчно бодри, може да отделите време за по-скучни занимания. Разговор с любимия човек доста ще ви озадачи, ще ви накара да се замислите за разменени преди време остри реплики.

Риби

Близки роднини или много близки приятели ще ви въвлекат в спор помежду си. Постарайте се да сте максимално обективни и да се придържате само към фактите. Вечерта съвсем изненадващо ще ви поканят на вечеря или на парти в камерна компания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари