IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Творчеството е в кръвта им: Най-креативните зодии!

29 януари 2018 15 40

Те мислят извън рамката

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Творческият поглед представя живота в различна светлина, а понякога дори може и да го обясни по-добре. Хората, които го притежават, могат да изразят себе си и това, което виждат и усещат, по уникален начин.

Креативните хора мислят извън рамката и виждат нещата по напълно различен начин. На тях най-често принадлежат иновативните идеи. Този творчески подход е силно изразен сред представителите на някои зодиакални знаци.

Кои са най-креативните в зодиака?

Телец

Родените под този знак кипят от енергия и винаги успяват да я насочат към създаването на нещо. Всъщност те могат да създадат всичко – картина, история, интериорен дизайн.

Най-хубавата част е, че вярват в себе си. Телците са сигурни, че всичко, което започнат, ще бъде завършено, и то по най-добрия начин.

Един от най-известните представители на зодия Телец е Шекспир.

Лъв

Те са готови да опитат абсолютно всичко и обикновено са изключително заети. Това означава, че проявяват творчески подход по няколко различни начина.

Лъвовете не спират да мислят за нови и по-добри начини, по които да постигнат своите цели. Те дори управляват времето си креативно, което им позволява да изпълнят всичко планирано.

Една от известните личности от тази зодия е певицата Деми Ловато.

Дева

Тъй като родените под този знак обичат хубавите книги, не е изненада, че тяхната креативност се проявява преди всичко под формата на думи. Девите обръщат внимание и на най-малкия детайл, защото знаят, че е от значение.

Наистина могат да вдъхнат живот на всичко, с което се захванат, а за това е необходим истински творчески талант. Един от най-ярките примери е писателят Стивън Кинг, който е от тази зодия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари