IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тези зодии най-лесно се поддават на чуждо влияние

31 януари 2018 15 20

Те обичат да угаждат на другите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Не е приятно да ви се носи славата на човек, който лесно може да се манипулира, нали? Когато хората смятат, че някой е мекушав, те се възползват. Те вярват, че лесно ще се огънете и ще направите онова, което те искат, загърбвайки собствените си желания.

А това не е никак добре – не за останалите, а за самите вас. Всъщност, ако сте някоя от тези зодии, има много голяма вероятност често да се сблъсквате с подобен сценарий, като самите вие сте в неизгодната позиция.

Ето и кои са знаците в зодиака, които се поддават най-лесно.

Везни

Когато се опитват да бъдат възможно най-мили, за да избегнат конфронтация, в крайна сметка в повечето случаи се съгласяват с останалите, за да им угодят. Понякога правят това, само за да накарат другите да замълчат.

Везните са хората, които се поддават най-лесно.

Стрелец

Представителите на тази зодия си позволяват да бъдат мекушави и да правят нещата, които нямат желание да направят, само защото тайно се страхуват, че може да не се харесат на останалите.

Така че, за да захранят егото си, Стрелците угаждат на останалите, правейки неща, които нямат особено желание да правят.

Риби

Рибите са мекушави по душа и прекалено чувствителни. Родените под този знак винаги ще имат нови преживявания, защото другите винаги ще ги убеждават да се впуснат в тях. И дори това да е нещо, което не искат, въпреки това ще се съгласят, само и само да угодят.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари