IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които обявяват война на съня

2 февруари 2018 15 40

Те са изключително активни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Добре известно е, че възрастните се нуждаят от 7 – 9 часа сън всяка нощ, като с напредването на възрастта те може да са и по-малко. С начина на живот, който повечето хора водят днес, това се оказва трудна задача.

Известна част от случаите на недостатъчна почивка се дължат на различни проблеми със съня. Интересното е, че някои зодии са по-склонни към недоспиване, в сравнение с други. Оказва се, че това е част от личностната им характеристика.

Кои са зодиите, на които най-често им липсва сън?

Овен

Не се знае какъв е източникът на енергия при представителите на тази зодия. Ясно е само, че това не е сънят. Понякога изглежда, че дори не е нужно да се презареждат – те просто продължават. Те са толкова активни, че не отдават особена важност на съня.

Представителите на тази зодия обичат да са заети и да се забавляват. Забравят само в списъка със задачи да добавят и време за сън.

Стрелец

Стрелците обичат съня – когато успеят да го получат. Много често обаче те искат да бъдат навсякъде и да знаят за всичко, което се случва. Подлудява ги мисълта, че може да пропуснат нещо.

Ако пътуват, трябва да видят и да направят всичко и няма да позволят нещо като спането да им попречи.

Родените под този знак са наясно колко важна е нощната почивка, но продължават да се дразнят, че вместо да правят нещо градивно, се налага да спят.

Водолей

Те обичат да търсят решения за проблеми, така че можете да сте сигурни, че често през нощта, вместо да спят, те са събудени и се опитват да измислят как могат да оптимизират деня си или да разрешат даден проблем.

Водолеите се борят със съня по начина, по който някои хора се борят със стареенето – с всеки ресурс, който имат.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари