IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 зодии, които оставят добро впечатление пред родителите ви

5 февруари 2018 15 40

Ако половинката ви е от тези зодии, няма от какво да се притеснявате

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Има много признаци, които подсказват, че сте срещнали правилния за вас човек. Едно от най-големите притеснения за мнозина обаче идва от срещата на техния избраник с родителите им.

Дали избраната от вас половинка ще направи добро впечатление на родителите ви, изглежда трудно за предвиждане. Освен ако, разбира се, не се допитате до астрологията.

Анализирайки качествата на зодиакалните знаци, до известна степен астролозите могат да кажат кои са зодиите, които биха запленили родителите ви.

А ето и кои се справят най-добре в това начинание.

Козирог

Родителите ви не трябва да прекарват много време с партньора ви, за да разберат, че срещу тях стои разумен човек. Бързо става ясно, че това е трудолюбив, практичен човек, който иска да се увери, че има стабилна основа преди да продължи напред.

В началото Козирозите може да са срамежливи, но след като се отпуснат, тяхната харизматична личност се появява в пълния си блясък и оставя околните очаровани.

Рак

За представителите на тази зодия ще бъде трудно да скрият любовта си към вас. И това става ясно на всеки, който ви види заедно. Тъй като Раците изключително много обичат семейството и семейните отношения, те ще проявят интерес към семейната ви история и ще искат да чуят повече истории за детството ви. А това много ще зарадва вашето семейство.

Така всяко безпокойство, което родителите ви са имали по отношение на партньора, ще се стопи.

Лъв

Лъвовете са толкова добронамерени и готови да помогнат, че е почти невъзможно да не спечелят семейството на своята половинка. Тяхната енергия и ентусиазъм лесно завладяват сърцата на околните.

Представителите на тази зодия са ясни и точни, без да оставят чувство на обида, и са лоялни, без да са прилепени за другия. Те не се притесняват да покажат колко много ви обичат и че винаги ще бъдат до вас.

Няма да се притесняват и да ви направят комплименти, така най-близките ви хора ще знаят колко много се гордеят с вас.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари