IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ето кои са най-неуверените в зодиака

6 февруари 2018 15 40

При тях несигурността е почти естествено състояние

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Увереността може да има различно значение. Увереността в себе си например е, когато вярвате силно в себе си и в своите действия. Тогава добре знаете какво искате и как да го получите. Или поне така изглежда отстрани.

Има и увереност в другите. Тогава вярвате, че когато някой каже, че ще направи нещо, то ще се случи. А в случай че той е изправен пред дилема, ще постъпи правилно.

Нека се спрем на първия вид. Можете да бъдете несигурни за много неща и да се съмнявате в своите таланти и способности. Никой не е 100% уверен или несигурен. При повече от нас преобладава едно от двете.

Ето кои са най-несигурните зодии.

Рак

Представителите на тази зодия са свръхчувствителни и са склонни да приемат всичко твърде лично. Когато щастието или чувството им на самоуважение се основава на някой друг, те нямат тази вътрешна сила, която е нужна, за да са уверени.

Раците са прекалено емоционални и изключително нуждаещи се от някой друг, а всичко това се вписва в профила на несигурния човек. Това наистина е жалко, защото обикновено те са прекрасни и грижовни хора.

Дева

Тъй като Девите са толкова самокритични, те мислят, че другите хора също са такива, а това може да навреди на тяхното самоуважение. Те много се притесняват дали правят добро впечатление и дали не са направили нещо ужасно неудобно.

Това непрекъснато компрометира доверието им в себе си и води до голяма несигурност.

Везни

Те не обичат да имат неприятности, затова трябва да бъдат изцяло запленени от нещо, за да се застъпят за него. Когато защитават други хора или свои убеждения, единствено тогава изглеждат уверени.

Те искат да са харесвани и не са сигурни, че ако изразят мнението си и се застъпят за него, това ще се случи.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари