IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 от най-духовните знаци в зодиака

8 февруари 2018 15 40

Те не обичат повърхностните неща

Снимка: Istock

Снимка: Istock

За духовните хора основната цел в живота е да бъдат любезни и внимателни не само към самите себе си, но и към останалите. Те са изключително загрижени за земята и всички нейни обитатели, тъй като добре знаят, че всички ние сме едно и уважават това единство.

Между духовността и астрологията има връзка. Всички зодиакални знаци са духовни в някаква степен, дори някои да проявяват недоверие или скептицизъм към традиционната религия или философия. Всеки вярва в нещо.

Кои обаче са най-духовните сред тях?

Скорпион

Представителите на тази зодия на пръв поглед изглеждат огнени и страстни, но това само прикрива тяхната чувствителност и духовност. Докато се наслаждават на своята самота на моменти, те знаят, че никога не са сами и са част от нещо по-голямо.

Скорпионите са склонни да се доверяват на собствената си интуиция и да действат според нея. Те без страх могат да изразят чувствата си, тъй като са самоосъзнати и уверени.

Риби

Рибите са творческите мечтатели на зодиака. Те са фино настроени към детайлите в живота, които другите понякога пропускат, като например цветовете, начина, по който листата падат или уханието след дъжд.

Родените под този знак обикновено са едно с вселената и нямат време за повърхностните украшения на материалния свят. Няма значение какво работят другите или колко пари имат, Рибите винаги ще се опитат да се свържат с тях на по-дълбоко ниво.

Водолей

Водолеите са свободомислещи и знаят, че част от тях е докосната от нещо неземно – нещо, което те не могат да видят или докоснат, но което им помага и ги напътства.

Те се разкъсват между това да поставят всичко под въпрос и просто да повярват. Водолеите са много отворени към новите мисли и практики и са склонни да приемат нови начини на мислене.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

Симо ( преди 5 години )
Лъвовете не участват. Те са лишени от духовност. Ууууууууууу ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар