IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как ще се промени животът на всяка зодия през 2018? (II част)

11 февруари 2018 15 15

Вижте какво ви предстои

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Все още сме в началото на новата година и остава още много време, което да използваме, за да я превърнем в най-добрата до момента.

Определено ще бъде година, изпълнена с промени. Растежът в крайна сметка изисква промяна. Въпросът е дали сте готови за това.

Астрологията може да даде известни насоки за това как ще се развие годината.

Каквото и да искате да промените в живота си, е възможно, стига да преследвате своите цели и да не се отказвате. Ако продължавате да се опитвате, тогава добрите неща са длъжни да се случат.

Неуспехът не означава провал. Означава, че трябва да опитате отново по различен начин.

След като разгледахме какви промени очакват представителите на първите шест зодии през 2018, предстои да се спрем на останалите шест.

Везни

Тази година ще преструктурирате живота си, за да се нагодите към промените. За да се справите с бъдещето, първо трябва да се изправите очи в очи с миналото си.

Това е трудна работа, но отделете време да поработите върху трудните проблеми, да освободите отрицателната енергия. По този начин ще създадете здрава основа за по-добро бъдеще.

Скорпион

Тази година ще се борите за нещата, в които вярвате. Започвате с чувство на увереност и целенасоченост, за да привлечете успехи и да бъдете пълноценни във взаимоотношенията си.

Преливате от идеи и нямате търпение това пътуване да започне, за да научите всичко за себе си.

Стрелец

Тази година ще се съсредоточите върху връзката със себе си. Ще бъдете по-заинтересовани да прекарате времето си в своята компания, доверявайки се на вътрешния си глас, за да се излекувате и да намерите мир в настоящето.

Вашите положителни вибрации ще привлекат изобилие през идните месеци.

Козирог

През годината ще обикнете своята индивидуалност още по-силно и ще бъдете себе си. Ще изберете да се поставите на първо място.

Няма да се колебаете да премахнете драмата, негативността и токсичните хора от живота си, защото знаете, че годината ще бъде важна за вас.

Водолей

Тази година ще разширите познанията си във всички аспекти на своя живот. Ще усвоите нови знания и умения, за да се преборите с отегчението, да потърсите вдъхновение и да задълбочите знанията си.

Това ще доведе до преоткриване на новата ви идентичност. Така ще постигнете желания от вас успех.

Риби

Тази година ще превърнете мечтите си в реалност. Планирате внимателно целите си и чертаете стратегия за това как да ги постигнете.

Освен това установявате последователни и навременни навици, така че никога да не изпускате от поглед най-важното. Оставате мотивирани, тъй като страстта продължава да ви подхранва да работите по-усилено.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
napisanoto mi zvu4i kato mantra- .....ti si gevrek s goliama dupka v sredata
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар