IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 февруари

11 февруари 2018 08 03

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Началото на деня ще е обнадеждаващо, но това не означава да надценявате възможностите си. Дейностите ви от днес едва ли ще дадат моментални резултати. Приемете ги като инвестиция, няма да сгрешите.

Телец

Не бързайте със спешните задачи. Точно те търпят отлагане поне в рамките на днешния ден. За да ги уредите ще трябва първо да се справите с онова, което преценявате като незначително.

Близнаци

Подхождайте към трудностите с нестандартни методи. Онова, от което се страхувате ще се окаже по-лесно от онова, в което сте сигурни.

Рак

Ще се справите с каквото сте намислили, но ако не се поддавате на провокации. Днес не един човек ще се опита да ви ядоса. От вас зависи да ги „почерпите“ с безразличието си.

Лъв

Въздържайте се от прибързани действия и прибързани решения. Обмисляйте детайлно ходовете си и не правете остри забележки на събеседниците си.

Дева

Трябва ви информация и търсейки едно непрекъснато ще попадате на друго, не по-малко интересно. А още по-хубавото е, че точно с тези допълнителни, уж странични сведения има шанс да подобрите финансовото си състояние.

Везни

Не рискувайте и не демонстрирайте прекалена самоувереност. Вероятността да подразните някого, от когото зависи работата ви с поведението си и да ви създаде спънки и неприятности е много голяма. По-добре е да си го спестите.

Скорпион

Някой през целия ден ще ви отвлича от работата ви. Съсредоточете вниманието си към основните задачи и намалете срещите и разговорите доколкото е възможно.

Стрелец

Едва ли ще имате проблеми, дори да се захванете с няколко неща едновременно. Стига да са с еднаква характеристика и да знаете за какво става дума. Не отказвайте помощ, ще ви дойде точно навреме.

Козирог

Всяка една от днешните задачи ще изисква индивидуален подход и да отделите конкретно време за решаването ѝ. Организирайте графика си пестеливо, защото ще трябва да се справите с доста затруднения.

Водолей

По-възрастните роднини може леко да ви изнервят с бавното си мислене и прекалените си предубеждения. Независимо от привичните им недостатъци не е зле да поразмислите върху твърденията им. Ще ви ориентират за част от решенията.

Риби

Преценявайте рисковете и не разчитайте на блестящи успехи. Занимайте се с практическите дейности, за които имате представа и умения. За всичко друго първо се посъветвайте.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари