IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 13 февруари

13 февруари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за този ден?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще е трудно да концентрирате вниманието си само в една посока. Контактите ще са интензивни и ще се налага да се справяте с голям обем информация за кратко време. Единственият вариант да съхраните силите си до края на деня е през равни интервали от време да си прилагате кратка медитация.

Телец

Нищо не би ви затруднило що се отнася до обичайните задачи. Даже ще имате възможност да се занимаете с някои стари, които отдавна ви висят като „камък на шията“. Ще е полезно, ако се занимаете с реда у дома. Помолете любимия човек за съдействие, съвместната работа ще ви сближи.

Близнаци

Не е изключено денят да започне с неприятна новина, свързана с финансите ви. Да ви откажат кредит или да ви отложат плащане. Не се разстройвайте излишно, прегледайте сроковете и помислете за резервни източници. Споделете тревогата и с близките си, може да подскажат вариант.

Рак

Желателно е да сте максимално организирани днес. Преглеждайте редовно електронната си поща. Ще откриете интересно предложение, което може да ви подскаже как да получите допълнителни приходи от хобито си.

Лъв

Има вероятност да ви помолят за услуга. Да погледате дете на приятел или да се погрижите за възрастен човек. В известна степен ще се наложи да промените плановете си, но въпреки всичко основните ви задачи няма да изостанат. Вечерта си осигурете достатъчно сън.

Дева

Наблюдавайки хората от обичайното си обкръжение може да добиете впечатлението, че са си разпределили ролите и „воюват за тронове“. Опитайте се да разберете причините и съвсем ще ви се объркат понятията. В състояние сте да прекратите дебатите с усмивка и чувство за хумор. Накарайте ги да подредят приоритетите, за да осъзнаят комичността на ситуацията.

Везни

Ще избегнете свой пропуск, анализирайки чужди грешки. Енергетиката ви е стабилна, но сте леко хистерични. Не бъдете прекалено взискателни към членовете на семейството, реакцията им ще ви огорчи. Отделете малко време за спортни занимания.

Скорпион

Някой благородно ще ви предложи помощта си и ще ви отърве частично от задачите. Възползвайте се, променете програмата и ориентирайте усилията си към дейности, изискващи повече време. Ще се справите с финансов казус.

Стрелец

Бързо и лесно ще усвоите информация, свързана с професионалните ви интереси. Опитайте се да я коментирате с колегите и да я свържете с наличния опит. Комбинацията ще ви помогне да стартирате стара идея.

Козирог

Отстоявайте интересите си. На работното място може да се оформи дискусия на тема служебни задължения, заслуги и промяна на условия. Не парадирайте с постиженията си, но и не позволявайте да ви подценяват.

Водолей

Някой от близките ще ви сподели намеренията за бизнеса или професионалната си дейност. Помогнете, ако ви хрумне идея по темата. Съветът ви ще се окаже ценен. Ще получите информация, свързана с дългосрочните ви сделки.

Риби

Тревога на близък ще се отрази зле на настроението ви. Намерете начин да обсъдите случващото се с приятели. Ще установите, че ситуацията съвсем не е толкова драматична, колкото ви изглежда.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари