IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 февруари

15 февруари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Както енергетиката, така и емоционалното ви състояние са стабилни. Едва ли нещо би могло да ви извади от равновесие, но като цяло денят ще е труден. Ще се наложи да се справите с нестандартна ситуация, изискваща доста усилия. Осигурете си достатъчно сън, за да се възстановите.

Телец

Ще се наложи да се справите с доста повече задачи от обикновено. Професионалните ще са в рамките на обичайното, но за личните ще трябва да действате бързо и конкретно. Ако целта е да получите допълнителни приходи или влияние ще я постигнете, но ако идеята ви е да отстраните конкуренцията може и да се затрудните.

Близнаци

Излъчвате увереност, съпричастност и приятелите ще се възползват от ситуацията. Готови сте да изслушвате, да помагате, изобщо да съдействате на всеки за каквото му е необходимо. Слушайте, наблюдавайте и няма да съжалявате. Направеното добро ще ви се компенсира многократно.

Рак

Още от сутринта шефът или близките може да решат да ви пришпорват. Изслушайте желанията им и преценете обективно дали наистина са толкова спешни, колкото ги описват. Най-вероятно няма да са, така че действайте с обичайното си темпо. По-добре да направите една стъпка, но правилна, отколкото няколко, но погрешни.

Лъв

Прекалено сте чувствителни към чуждите неволи и има вероятност някой да злоупотреби с добротата ви. Намалете контактите. Може да не постигнете всички набелязани цели самостоятелно. Изчакайте, с което не се справите, някой друг ще го направи за вас.

Дева

Не се учудвайте, ако днес усетите, че сте прекалено напрегнати. Въздържайте се от участие в каквито и да било дискусии на работното място или у дома. Ще ви е трудно да контролирате емоциите и може да кажете нещо, за което да съжалявате.

Везни

Вълненията ви ще са свързани с новини от роднини, но те могат да са както добри, така и неприятни. Ще ви е трудно да си изградите реална оценка за ситуацията и понеже по-скоро идеализирате, е желателно да не обсъждате фактите. При разговори с приятели коментирайте други теми.

Скорпион

Мислите ви блуждаят и ще ви е трудно да се съсредоточите над отговорностите си. Имате желание да се срещнете с предпочитана личност или да си осигурите романтично преживяване, вместо да се занимавате с практически дейности. Поканете обекта на чувствата си на среща, ще ви подейства успокояващо.

Стрелец

На среща с приятели може да ви съобщят информация, свързана с професионалните ви изяви, която да ви разтревожи. Проверете фактите преди да предприемете каквото и да било. Ще се окажат слухове, нямащи нищо общо с реалността. Личните отношения ще са спокойни и хармонични.

Козирог

Не е изключено да получите критични забележки относно работата си. Направете си съответните заключения, вместо да ги отричате. Организирайте програмата си така, че да отделите време за по-възрастни роднини, които не сте чували или виждали от доста време.

Водолей

Привлекателни сте и околните ще си общуват с вас на драго сърце. Бъдете предпазливи, покрай обичайните контакти може да попаднете и на измамници. Не вярвайте на обещания за бързи печалби и не се занимавайте с рискови дейности.

Риби

Проявете предпазливост при уреждане на финансови сделки. Ако нещо в условията е неясно и ви безпокои е по-добре да отложите окончателното подписване на документи и да потърсите консултация. Някой ще ви се извини за некоректното си поведение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари