IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брауни с двойно шоколад

18 февруари 2018 06 00

Как да го приготвим?

Снимка: Cloves and vanilla

Снимка: Cloves and vanilla

Има десерти, които никога няма да ни омръзнат и на които никога няма да се наситим. Тези вечни сладости в живота ни са готови да направят всеки един ден по-красив и приятен, а настроението ни винаги да е добро.

В този ред на мисли, единственото по-хубаво от брауни с шоколад.... е брауни с двойно шоколад!

Ето и как да го приготвим с рецептата на Clovesandvanilla.com

Съставки:

140 г масло

300 г черен шоколад

140 г захар

3 яйца

80 г пресято брашно

Подправки: 1 пак. ванилена захар, 1 щипка сол

Начупете шоколада на малки парченца. Смесете маслото, нарязано на кубчета и 200 г от шоколада и ги разтопете на водна баня. Оставете разтопената смес да се охлади за малко и после към нея добавете подправките, брашното, захарта и яйцата. Разбъркайте до хомогенизиране на сместа. На финала добавете останалите 100 г натрошен шоколад и разбъркайте финално сместа.

Прехвърлете в тавичка покрита изцяло с хартия за печене и изпечете за 35 мин в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Охладете напълно и поднесете в комбинация с белгийски шоколадови бонбони или топка ванилов сладолед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари