IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 февруари

17 февруари 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Изобретателни сте днес и за една и съща ситуация ви хрумват различни решения. Изборът на най-правилното от тях, обаче, ще ви затрудни. Преценявайте финансовия резултат, за да си спестите неприятности. Погрижете се за външния си вид в свободното време.

Телец

Разчитайте само на себе си при оформянето на професионалните задачи. Някой от околните непрекъснато ще ви се оплаква от тежката си съдба, трудния си живот и каквото още ви дойде наум. Не обръщайте внимание, те така или иначе не ви пречат. Съвсем скоро ще получите добри приходи от усилията си.

Близнаци

Не се опитвайте да скъсявате дистанцията с личности, които се отнасят към вас с безразличие. Изказванията ви може да бъдат разбрани неправилно и предадени на друг слушател във ваша вреда. Не обсъждайте с никого финансовото си състояние.

Рак

Роднините ще ви залеят с информация, която много повече ще прилича на клюка, отколкото на сведения, от които бихте могли да се възползвате. Изслушайте ги с усмивка, но не взимайте чутото за „чиста монета“. Професионалният ви напредък зависи от това доколко убедително ще представите идеите на събеседниците си.

Лъв

Няма да ви е много лесно да следвате предварителния си график. Непрекъснато ще изникват разни дребни задачки, които ще отвличат вниманието ви. Проявете предпазливост, проверявайте самостоятелно сроковете и изискванията, за да не работите за чужда сметка.

Дева

Едва ли ще успеете да довършите всичко започнато, така че не се и опитвайте. Съсредоточете се само към дейности с фиксирана крайна дата. Избягвайте отговорните решения, изискващи допълнителни разходи. Измислете си някакво развлечение за вечерта.

Везни

Избягвайте уреждането на финансови въпроси. Днес не е толкова важно да напреднете, колкото да запазите позициите си. Не привличайте вниманието на околните и не се опитвайте да изпреварвате събитията.

Скорпион

Околните непрекъснато ще ви търсят за помощ и съвети. Преценявайте собствената си позиция, за да не попаднете в капана на чужди разправии. Оставете приятелите сами да се оправят, а вие се опитайте да елиминирате опонентите си.

Стрелец

Следвайте събитията такива, каквито са. Обстоятелствата ще се развиват по собствената си логика, без да е необходимо участието ви. Ако има възможност организирайте си разходка сред природата или вечеря с приятели извън дома.

Козирог

Ако намеренията ви са свързани с непредвидени финансови разходи ще се натъкнете на твърдия отказ на близките си. Ще се наложи да сте изключително убедителни, за да постигнете някакъв напредък, но пак не е сигурно. Не настоявайте излишно, пасивната позиция в момента е препоръчителна.

Водолей

Имате отговори за буквално всички въпроси, при това в няколко варианта. Обсъждайте всичко случващо се с близките. Общите решения ще са по-ефективни от вашите самостоятелни, а и ще постигнете целите си без особени усилия.

Риби

Преценявайте реакциите си. Някои ваши твърдения може да шокират събеседниците ви и да ви поставят в твърде неприятна позиция. Не позволявайте да ви налагат темпо за работа, особено ако прецените, че задачите са маловажни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари