IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 февруари

18 февруари 2018 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Особено важно е днес да не губите чувство за мярка. Разпределете времето си оптимално между стари недовършени задачи и грижата за близките. Обръщайте внимание на препоръките им, ще си спестите време и нерви.

Телец

Не е изключено днес домът ви да стане арена на „война между поколенията“, особено ако живеете заедно с възрастни родители и малки деца. Не се опитвайте да избегнете конфликта. Ще е по-добре, ако всички изразят позициите си и заедно потърсите правилното решение. В противен случай проблемът ще се задълбочи.

Близнаци

Събитията ще са доста различни от предположенията ви. Ще е трудно да реализирате замислите си днес, така че не предвиждайте важни задачи. За всичко, с което се заемете ще трябва да разчитате предимно на себе си.

Рак

Предстоят изненади, свързани с кратко пътуване и нови запознанства. Част от тях ще са интересни, друга част ще ви накара да се замислите за ежедневието си и да решите дали е нужно да направите някакви кардинални промени или не. При всички случаи денят ви няма да е скучен.

Лъв

С каквото и да се захванете е желателно да обсъдите действията си с близките и да ги съчетаете с техните намерения. Осигурете си достатъчно информация, ако имате идея да се занимавате с нещо ново. Посъветвайте се и с по-опитни приятели, за да избегнете евентуални грешки.

Дева

Преди да се намесите в дейностите на околните с цел да помогнете спомнете си, че „добрите намерения водят към ада“. Помислете доколко сте в състояние да повлияете и дали изобщо си заслужава да си правите труда. Ориентирайте собственото си внимание към дейности, които не биха ви затруднили и си осигурете време за пасивна почивка.

Везни

Подходящ момент да изгладите недоразуменията или да изясните позициите си с любимия човек. Ориентирайте се към важни теми като общите финанси, отглеждането на децата или отношението към родителите. Независимо дали сте заедно отскоро или от доста време, разговорът ще е изключително полезен.

Скорпион

Контактите ще са интензивни, мислете за собствените си интереси и след това за чуждите. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, може да попаднете в инцидент или някой да прояви спрямо вас агресия. Овладейте се и не отговаряйте със същото.

Стрелец

Ако обсъждате намеренията си с близките или приятелите си може да ви подведат. Ще се натъкнете на затруднения при изпълнение на една или друга задача, но ако мислите бързо и преценявате ситуацията трезво няма да претърпите материални загуби. Не пренебрегвайте детайлите.

Козирог

Изобщо не е ден за работа днес, така че ако нямате нищо предварително планирано, то създайте си някакво развлечение, кратко пътуване, среща с приятели. Всяко преживяване извън дома ще ви зареди с добро настроение и ще стабилизира енергетиката ви. А най-важното е да сте в подходяща компания.

Водолей

Някой от близките ви ще трябва да се справи със сложен проблем. Вземете участие, особено ако става дума за здраве или физическо състояние. Вие също ще се почувствате по-спокойни, знаейки че любимите ви хора са добре.

Риби

Тази вечер в 19:19:00 ч. Слънцето ще навлезе във вашия знак и ще ви направи много по-уверени и по-активни. Не налагайте мнението на близките си, но и не угаждайте на всичките им капризи. Разчитайте на чувството си за хумор, за да се измъкнете от неприятна ситуация.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари