IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за периода 19-25 февруари

19 февруари 2018 08 50

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 19-25 февруари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Във ваша полза е през тази седмица да си наложите желязна дисциплина и да работите старателно. Енергетиката ви е достатъчно стабилна и едва ли ще усетите силна умора дори в дни с по-висока динамика от обичайната. Редувайте умствена с физическа дейност, не се лишавайте от спортни занимания. За представителите на вашия знак активността е важна за поддържане на тонуса, а оттам и на доброто настроение. Насрочвайте си любовни срещи без никакви опасения, в интимен план не се очакват неприятности.

Телец

Шансовете за напредък не са за пренебрегване, така че мислете за крайните резултати, а не за удобствата си. Работоспособни сте и в състояние да постигнете всяка поставена цел, стига да не мързелувате и да избягвате конфликтните ситуации. Не взимайте прекалено на вътре забележките, които ви правят. Част от тях може и да са обективни, но повечето ще са с цел да ударят върху самочувствието ви. Важното през тази седмица е да осъществите плановете си, а не да угодите на околните.

Близнаци

Единственото, което може да ви развали настроението през тази седмица са битовите проблеми, но дори и да ги има ще са преодолими. Подредете си задачите по важност и за изпълнението на всяка една си създавайте втори вариант. Не се конфронтирайте, не реагирайте остро, не „горете мостовете“, не се набивайте на очи. Колкото сте по-незабележими, толкова по-добре. Реагирайте гъвкаво, отчитайте чуждите интереси и не се съмнявайте в себе си.

Рак

Част от събитията няма да ви харесат или поне ще ги прецените като вредни за себе си. Най-добрата тактика в подобна ситуация е да намалите темпото и да заемете пасивна позиция. Бъдете внимателни и предпазливи. Спазвайте правилата и реагирайте „без резки движения“, които може да причинят неприятности в две важни посоки: финансите и любовта. Не се опитвайте да изпреварвате събитията. С каквото и да се захванете, действайте по схемата: три пъти мери, веднъж режи.

Лъв

Наблюдавайте обстановката, слушайте разговорите и възприемайте сигналите около себе си. От вас зависи да запазите позициите си. Не бъдете прекалено амбициозни и не разгласявайте намеренията си. Периодът е спокоен, във възможностите ви е да избегнете неприятностите. Едното от условията е да преценявате силите си обективно, а другото – да не капризничите и да не настройвате близките срещу себе си. Точно благодарение на тях ще разберете как да избегнете „подводните камъни“.

Дева

Творческият ви потенциал е силен, а в съчетание с интуицията ще успеете да стигнете до истински правилните решения. Мисълта ви е силна, ще ви подскаже нестандартни методи за действие. Подреждайте дневната си програма така, че да сте поне час на чист въздух, за да стимулирате активността си. Ще успеете да съчетаете служебни задължения, романтични преживявания и контакти с нови познати. Настроението ви е устойчиво оптимистично и ще се отрази положително на ефективността ви. Не се изнервяйте за дреболии.

Везни

Най-важната ви задача за периода е да подредите целите си по важност. Ако усещате, че сте в застой, то точно сега ще имате достатъчно условия за напредък. Следвайте въображението си, няма да ви подведе. Ще имате възможност да се занимаете с важна информация, да прочетете куп документи, да вземете решения с дългосрочно влияние. Ако сте доволни от работата, харесвате хобито си и живеете в хармония с близките си, то дайте си сметка какво ви липсва. Преценявайте си изказванията, не обсъждайте грешките на околните и си организирайте кратко пътуване, за да смените обстановката.

Скорпион

Има едно качество, което е доста чуждо на представителите на вашия знак и то е дипломатичност. Вие сте откровени, услужливи, но... не и дипломатични, което обикновено ви пречи. Опитайте се през тази седмица да промените динамичния стереотип, да сте по-мили, по-гъвкави, по-толерантни. Резултатите гарантирано ще ви зарадват. Ще стабилизирате авторитета си, ще избегнете критиките на околните, ще си осигурите благоразположението на любимия човек, ще свържете важните неща в едно единно цяло. Ще се наложи да взимате и нестандартни решения, които ще се окажат особено ефективни.

Стрелец

Обърнете поглед към себе си през тази седмица. Анализирайте задълбочено ситуацията, в която се намирате, ефективността на връзките си, силата на чувствата, нивото на раздразнителност, духовните си необходимости. Помислете дали живеете в хармония със собствените си принципи и, ако отговорът е отрицателен, потърсете причините. Ако пък сте доволни от себе си и от постиженията, то значи е време да намалите темпото и да си осигурите малко повече време за отдих и възстановяване на силите. Преодолявайки апатията ще промените ежедневието си като цяло.

Козирог

Не правете нищо, за което бихте съжалявали. Обстановката на работното място през тази седмица на моменти може да се окаже доста противоречива и неприемлива. Мислете за репутацията си. Не се натоварвайте със сложни задачи, ако не е задължително и наблюдавайте поведението на околните. Може би някой ще се опита да „ви слага прът в колелата“. Романтичните емоции ще ви изпълнят с оптимизъм. Ако сте обвързани, то бъдете по-често с любимия човек и обсъждайте бъдещето. Ако все още сте „самостоятелни“, то вероятността да се влюбите не е за пренебрегване.

Водолей

Общувайте активно през тази седмица. Всичко, от което имате нужда е „на една ръка разстояние“. Съветвайте се с хората, които обичате и уважавате, вслушвайте се в мнението им. Бъдете по-често с любимите си, с родителите, с братята и сестрите. Не оставайте сами със собствените си мисли. Вероятно ще се наложи да пътувате по професионални задачи. Тръгвайте без опасения. Пътуването може да се превърне в кратко, но полезно пътешествие, пътьом да посетите непознати места, които ще ви изпълнят с незабравими впечатления.

Риби

Постарайте се да си осигурите плътна заетост през тази седмица. Ако задълженията на работното място са малко или не са спешни, то обърнете поглед към дейности, които отдавна отлагате. Използвайте времето си пълноценно. Ако правите онова, което се изисква и се очаква от вас няма да съжалявате. Ако пък го съчетаете и с личните си желания, то в края на седмицата ще можете да се поздравите с видим напредък и истински ценни постижения. Не търсете лесни начини, изразходвайте силите си равномерно и не губете връзка с реалността.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари