IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 февруари

20 февруари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимки: Istock

Снимки: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доста сложни ще са днешните ви задачи и ще изискват внимание и последователност. Поведението на околните често ще е противоречиво. За една и съща ситуация ще чуете куп противоречиви мнения. Мислете логично, за да не ви подведат.

Телец

Творческият ви потенциал е стабилен. Формулирайте идеите си, преценете наличните ресурси и си създайте алгоритъм за работа. Не занимавайте околните с личните си тревоги, ще се възползват от слабите ви места.

Близнаци

Едва ли ще запомните днешния ден с нещо по-специално. Интригуващи ще са само контактите ви, макар и ограничени по количество. Преживяванията вечерта ще са източник на романтични емоции.

Рак

Решенията ще зависят изцяло от вас, няма да бъдете принудени да действате в разрез с принципите си. Обстановката ще е спокойна и ще съумеете да изгладите съществуващ конфликт. Не търсете проблемите там, където ги няма.

Лъв

Без усилия ще уредите финансов проблем. Спокойно споделяйте предложения, свързани с текущата работа, с останалите членове на колектива. Вечерта е желателно да сте в камерна компания, а не в шумна среда.

Дева

Околните ще са много ентусиазирани от идеята да ви дават съвети за всичко, с което се захванете. Изслушвайте ги учтиво, но действайте според собствените разбирания и предварителните си планове. Осигурете си балансирана храна и достатъчно сън.

Везни

Въздържайте се от кардинални промени, свързани с динамичния ви стереотип. Всяко отклонение от актуалните навици ще се отрази негативно първо на психическото състояние и след това на здравето като цяло. Моментът не е подходящ за взимане на отговорни решения, свързани с любовните отношения.

Скорпион

За ежедневната работа ще ви е необходима допълнителна информация, но данните, които намирате ще са твърде противоречиви. Не бързайте с оформянето на концепция. Сравнете съществуващи резултати и експериментирайте внимателно.

Стрелец

Не взимайте и не давайте пари назаем. Изобщо, ако не е спешно не се занимавайте с уреждане на финансови въпроси. Ще ви е трудно да се занимавате с няколко неща едновременно, така че помислете за какво ще ви стигнат силите.

Козирог

Спокоен ден. Заемете се с обичайните си задължения и избягвайте участието в каквито и да било авантюри, особено на романтична и любовна тематика. Постарайте се да довършите започнатите задачи, освен ако не са с дългосрочен характер.

Водолей

Бъдете особено внимателни към съобщенията, които ви споделят. Някой може да се опита умишлено да ви постави в неприятна ситуация. Приемайте само задачи, за които сте сигурни, че ще се справите самостоятелно. Въздържайте се от резки изказвания спрямо близките си.

Риби

Отстоявайте мнението си категорично и обосновано. Не давайте възможност на околните да ви пренебрегват и да омаловажават знанията и уменията ви. Не чакайте услуги от хора, които не познавате твърде добре, защото ще ви навредят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари