IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, които най-добре балансират емоциите си

20 февруари 2018 15 20

Кои се нареждат в челната тройка?

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Начинът, по който се справяте с емоциите и контролирате чувствата си е голяма част от вашата личност и от живота ви.

Емоционалното развитие продължава през целия живот и е в основата на способността да се поддържат взаимоотношения, да се развива личността, влияе на работата и дори на начина, по който мислите и виждате света.

Емоционалността е свързана и с характеристиките на зодиака. Ето кои са най-балансираните зодии в емоционален план.

Козирог

Ако искате доказателства за това колко емоционално балансирани са Козирозите, просто погледнете някои от техните изключителни личностни черти.

Те имат съвест – винаги постъпват по правилния начин, дори и никой да не вижда, и се чувстват виновни, ако вършат нещо нечестно, неетично или нараняват другите.

Те си поставят цели и ги постигат, освен това имат и собствен морален кодекс. Козирозите имат изключително силна работна етика и са много отговорни.

Овен

Когато човек е емоционално балансиран, той обикновено се чувства доста добре в кожата си – не по неприятен нарцистичен начин, той просто става по-уверен в себе си.

Представителите на тази зодия са в мир със своите недостатъци и слабости, както и с всяка част от себе си, която би могла да се нарече „странна“ или „особена“.

Със сигурност бихте искали да имате приятел Овен, защото те не само са невероятно забавни, но имат и много позитивна представа за живота. Никога няма да се отегчите в компанията на представител на тази зодия, защото те са жадни за приключения.

Везни

Тъй като Везните се опитват да бъдат уравновесени в повечето области на живота си, не е изненада, че са склонни да бъдат и емоционално стабилни. Родените под този знак се опитват да гледат голямата картина и едновременно с това от всички страни на съответния проблем.

Везните добре разбират как всичко е свързано и как едно действие може да доведе до много реакции. Те търсят хармония и мир, знаейки, че ако някой се загуби в интензивността на своите емоции, е почти невъзможно да намери баланса.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари