IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 21 февруари

21 февруари 2018 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отстоявайте принципите си по възможност без да давате повод за конфликт. Въпросите, с които ще се занимавате днес ще ви засягат лично. Всякакви финансови сделки и покупки обсъждайте с любимия човек. Самостоятелните ви решения ще се окажат неблагоприятни.

Телец

Може би ще се наложи да реализирате пътуване със служебна цел. Няма да има затруднения, ако сте взели със себе си всичко необходимо. Междувременно ще откриете грешки в работата си и ще имате възможност да направите съответните корекции.

Близнаци

Енергетиката ви е леко нестабилна и дори лесните задачи ще ви се получават с известни усилия. Ако се налага да се справите със сложен казус, то заемете се сутринта. След обед ще ви е доста по-трудно да се концентрирате.

Рак

Вашето мнение по почти всички обсъждани у дома въпроси днес категорично ще се различава от това на близките. Ако можете да реализирате целите си независимо, то заемете се. Не е желателно да се впускате в безплодни спорове, а още по-малко да повишавате тон.

Лъв

За всичко, което не ви е ясно или за взимане на важни решения е желателно да се съветвате с по-опитни от вас. Някои препоръки ще са неприложими, но благодарение на интуицията си ще намерите подходяща комбинация. Не прекалявайте с откровените признания.

Дева

Ще е трудно да действате по системата „и вълкът – сит, и агнето – цяло“. С други думи казано, интересите ви може да се „сблъскат“ с тези на близките. Запознайте ги с намеренията си още в началото на деня, за да блокирате претенциите им и да избегнете недоволството.

Везни

Неусетно ще мине времето ви днес. Работата ще е в рамките на обичайното, събитията ще са предсказуеми, но въпреки това ще ви се стори, че пропускате нещо и че някои подробности ви убягват. Не се стресирайте излишно, ще имате възможност за повторна проверка.

Скорпион

Хората от обичайното ви обкръжение може да започнат да се държат твърде странно днес. Да създават помежду си конфликти заради незначителни разногласия, да се опитват да си прехвърлят един на друг задължения или обвинения. Преценете позициите си и се опитайте да „успокоите духовете“ шеговито и с усмивка.

Стрелец

Действайте с умерено темпо. Не си струва да се престаравате, усилията ви едва ли ще впечатлят някого. Придържайте се към обичайната си програма, а за по-сложни и трудоемки дейности си осигурете съдействие, за да не пропуснете някакви срокове.

Козирог

В състояние сте да комбинирате и да се възползвате от най-добрите си качества днес. Подхождайте към трудните казуси с въображение и творчество. Разпределете времето си така, че да свършите по-голямата част от работата в ранния след обед. След това се ориентирайте към уреждане на лични въпроси.

Водолей

Почти непрекъснато ще се натъквате на някакви непредвидени затруднения от субективен характер, вършейки работата си. По-добре е да изразите откровено мислите, отколкото да преглъщате недоволството си. За всеки отказ, получен от представители на държавната администрация искайте документ.

Риби

Семейният партньор или любимият човек ще предложат обсъждане на въпрос, който от доста време се опитвате да избегнете. Няма да решите проблема, ако непрекъснато обръщате гръб, така че е по-добре да се заемете. Помислете какви са опасенията ви, защо ги имате и всичко ще мине много лесно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари