IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Атракция: Горящо влакче на ужасите отваря врати в Англия

25 февруари 2018 11 45

За любителите на силни усещания

Снимка: Mikael Buck/ Alton Towers

Снимка: Mikael Buck/ Alton Towers

Разкрити са първите снимки на чисто новото влакче на ужасите, което съвсем скоро предстои да бъде открито в увеселителния парк в Англия Alton Towers. Атракцията е вдъхновена от филма „Грешникът“ (1973) и е на стойност 16 милиона паунда.

Високоскоростната атракция е първото дървено влакче, построено в Обединеното кралство, и то дори ще разполага със зона, в която се разгаря пожар.

Снимките на необикновената атракция показват, че търсещите адреналин ще се сблъскат с човешко лице от едната страна на влакчето и с глава на овен от другата. Тя се изпълва с пламъци, когато влакчето премине под нея.

Преди да се качат на него, посетителите ще трябва да предприемат друго пътуване в света на Beornen – тайна общност, живееща в гората около Алтън. Привлечени от песнопения, ритмични звуци и невидими очи, които ги наблюдават, гостите ще бъдат „избрани“, за да участват в кинематологичното предварително шоу, преди да се качат на високоскоростната атракция.

За всяко спускане ще има два влака, всеки от които се състои от шест дървени вагона, в които могат да се настанят 12 пътника, така че за всяко спускане има място за 24-ма души.

Снимки на дървеното влакче на ужасите може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари